Marinētas sēnes

Sastāvdaļas

2 litra burciņām

  • Baravikas
  • 1 l ūdens
  • 110 g cukura
  • 30 g sāls
  • 10 g diļļu
  • 9 ēdamkarotes 9% galda etiķa
  • 3 g krustnagliņu
  • 1/2 laurlapas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Apaļie pipari

Pagatavošanas video

Sēnes uzvāra, nokāš un noskalo. Katliņā ielej 1 litru ūdens, ieber novārītās sēnes, pievieno smalki sagrieztu ķiploku, sāli, cukuru, piparus, krustnagliņas, sagrieztas dilles, laurlapu, galda etiķi un uzvāra. Sterilizētā burkā lej sēnes ar visu marinādi. Burku aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsumā.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Vidēji grūti 1h 30min

Sēnes uzvāra, nokāš un noskalo. Katliņā ielej 1 litru ūdens, ieber novārītās sēnes, pievieno smalki sagrieztu ķiploku, sāli, cukuru, piparus, krustnagliņas, sagrieztas dilles, laurlapu, galda etiķi un uzvāra. Sterilizētā burkā lej sēnes ar visu marinādi. Burku aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsumā.

Marinētas sēnes

Receptes apraksts
1h 30min Vidēji grūti

Sastāvdaļas

2 litra burciņām

  • Baravikas
  • 1 l ūdens
  • 110 g cukura
  • 30 g sāls
  • 10 g diļļu
  • 9 ēdamkarotes 9% galda etiķa
  • 3 g krustnagliņu
  • 1/2 laurlapas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Apaļie pipari

Pagatavošana

Sēnes uzvāra, nokāš un noskalo. Katliņā ielej 1 litru ūdens, ieber novārītās sēnes, pievieno smalki sagrieztu ķiploku, sāli, cukuru, piparus, krustnagliņas, sagrieztas dilles, laurlapu, galda etiķi un uzvāra. Sterilizētā burkā lej sēnes ar visu marinādi. Burku aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsumā.