Marinētas sēnes
Sastāvdaļas
- Baravikas
- 1 l ūdens
- 110 g cukura
- 30 g sāls
- 10 g diļļu
- 9 ēdamkarotes 9% galda etiķa
- 3 g krustnagliņu
- 1/2 laurlapas
- 1 ķiploka daiviņa
- Apaļie pipari
Pagatavošanas video
Sēnes uzvāra, nokāš un noskalo. Katliņā ielej 1 litru ūdens, ieber novārītās sēnes, pievieno smalki sagrieztu ķiploku, sāli, cukuru, piparus, krustnagliņas, sagrieztas dilles, laurlapu, galda etiķi un uzvāra. Sterilizētā burkā lej sēnes ar visu marinādi. Burku aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsumā.

Pagatavošana
Sēnes uzvāra, nokāš un noskalo. Katliņā ielej 1 litru ūdens, ieber novārītās sēnes, pievieno smalki sagrieztu ķiploku, sāli, cukuru, piparus, krustnagliņas, sagrieztas dilles, laurlapu, galda etiķi un uzvāra. Sterilizētā burkā lej sēnes ar visu marinādi. Burku aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsumā.
Marinētas sēnes

Sastāvdaļas
- Baravikas
- 1 l ūdens
- 110 g cukura
- 30 g sāls
- 10 g diļļu
- 9 ēdamkarotes 9% galda etiķa
- 3 g krustnagliņu
- 1/2 laurlapas
- 1 ķiploka daiviņa
- Apaļie pipari
Pagatavošana
Sēnes uzvāra, nokāš un noskalo. Katliņā ielej 1 litru ūdens, ieber novārītās sēnes, pievieno smalki sagrieztu ķiploku, sāli, cukuru, piparus, krustnagliņas, sagrieztas dilles, laurlapu, galda etiķi un uzvāra. Sterilizētā burkā lej sēnes ar visu marinādi. Burku aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsumā.