Jautrās brokastu maizītes
CMS RECIPE DETAILS INGREDIENTS
- 3 grauzdētas maizes šķēles
- 20 g krēmsiera
- 2 gurķa šķēles
- 2 olīvas
- 1 mazais marinētais gurķis
- 1 cherry tomāts
- 3 olas
- 20 g nutellas
- 2 mandeles
- 4 brūnas m&m konfektes
- Šķēle ābola
- 2 avenes
- 100 g melleņu
- 20 g zemesriekstu sviesta
- 100 g granātābola sēklu
CMS RECIPE DETAILS PREPARATION VIDEO
Lai pagatavotu pirmo sejiņu, uz maizes šķēles smērē krēmsieru un veido seju - acis veido no gurķa šķēlēm un uz pusēm pārgrieztas olīvas. Degunu no marinēta gurķīša gala. Lūpas no uz pusēm pārgriezta cherry tomāta. Matus no saceptas omletes.
Lai pagatavotu otro sejiņu, uz maizes šķēles smērē šokolādes krēmu un veido seju - acis veido no uz pusēm pārgrieztas mandeles un m&m konfektēm, degunu no ābola, muti no avenes. Matus no mellenēm.
Lai pagatavotu trešo sejiņu, uz maizes šķēles smērē zemesriekstu sviestu un veido seju - acis veido no uz pusēm pārgrieztas mandeles un m&m konfektēm, degunu no ābola, muti no avenes. Matus no granātābola sēklām.

CMS RECIPE DETAILS PREPARATION
Lai pagatavotu pirmo sejiņu, uz maizes šķēles smērē krēmsieru un veido seju - acis veido no gurķa šķēlēm un uz pusēm pārgrieztas olīvas. Degunu no marinēta gurķīša gala. Lūpas no uz pusēm pārgriezta cherry tomāta. Matus no saceptas omletes.
Lai pagatavotu otro sejiņu, uz maizes šķēles smērē šokolādes krēmu un veido seju - acis veido no uz pusēm pārgrieztas mandeles un m&m konfektēm, degunu no ābola, muti no avenes. Matus no mellenēm.
Lai pagatavotu trešo sejiņu, uz maizes šķēles smērē zemesriekstu sviestu un veido seju - acis veido no uz pusēm pārgrieztas mandeles un m&m konfektēm, degunu no ābola, muti no avenes. Matus no granātābola sēklām.
Jautrās brokastu maizītes

CMS RECIPE DETAILS INGREDIENTS
- 3 grauzdētas maizes šķēles
- 20 g krēmsiera
- 2 gurķa šķēles
- 2 olīvas
- 1 mazais marinētais gurķis
- 1 cherry tomāts
- 3 olas
- 20 g nutellas
- 2 mandeles
- 4 brūnas m&m konfektes
- Šķēle ābola
- 2 avenes
- 100 g melleņu
- 20 g zemesriekstu sviesta
- 100 g granātābola sēklu
CMS RECIPE DETAILS PREPARATION
Lai pagatavotu pirmo sejiņu, uz maizes šķēles smērē krēmsieru un veido seju - acis veido no gurķa šķēlēm un uz pusēm pārgrieztas olīvas. Degunu no marinēta gurķīša gala. Lūpas no uz pusēm pārgriezta cherry tomāta. Matus no saceptas omletes.
Lai pagatavotu otro sejiņu, uz maizes šķēles smērē šokolādes krēmu un veido seju - acis veido no uz pusēm pārgrieztas mandeles un m&m konfektēm, degunu no ābola, muti no avenes. Matus no mellenēm.
Lai pagatavotu trešo sejiņu, uz maizes šķēles smērē zemesriekstu sviestu un veido seju - acis veido no uz pusēm pārgrieztas mandeles un m&m konfektēm, degunu no ābola, muti no avenes. Matus no granātābola sēklām.


