Rupjmaizes kārtojums burciņā
CMS RECIPE DETAILS INGREDIENTS
- 200 ml saldā krējuma
- 2 mīkstas rupjmaizes šķēles
- 10 g muskovado cukura
- 5 g kanēļa
- Šķipsna vaniļas cukura
- Dzērveņu ievārījums
- Saldējot žāvētas avenes pasniegšanai
CMS RECIPE DETAILS PREPARATION VIDEO
Maizei nogriež garoziņu un sarīvē uz rupjās rīves. Sajauc ar cukuru un kanēli, izklāj cepešpannā un cep 15 minūtes 170 grādos. Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru.
Veido kārtojumu: burciņu lejasdaļu izkaisa ar trešo daļu rīvmaizes. Pāri klāj ievārījuma kārtu, tad pusi putukrējuma. Atkal ievārījumu un visbeidzot atlikušo rīvmaizi.
Dekorē ar avenēm.

CMS RECIPE DETAILS PREPARATION
Maizei nogriež garoziņu un sarīvē uz rupjās rīves. Sajauc ar cukuru un kanēli, izklāj cepešpannā un cep 15 minūtes 170 grādos. Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru.
Veido kārtojumu: burciņu lejasdaļu izkaisa ar trešo daļu rīvmaizes. Pāri klāj ievārījuma kārtu, tad pusi putukrējuma. Atkal ievārījumu un visbeidzot atlikušo rīvmaizi.
Dekorē ar avenēm.
Rupjmaizes kārtojums burciņā

CMS RECIPE DETAILS INGREDIENTS
- 200 ml saldā krējuma
- 2 mīkstas rupjmaizes šķēles
- 10 g muskovado cukura
- 5 g kanēļa
- Šķipsna vaniļas cukura
- Dzērveņu ievārījums
- Saldējot žāvētas avenes pasniegšanai
CMS RECIPE DETAILS PREPARATION
Maizei nogriež garoziņu un sarīvē uz rupjās rīves. Sajauc ar cukuru un kanēli, izklāj cepešpannā un cep 15 minūtes 170 grādos. Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru.
Veido kārtojumu: burciņu lejasdaļu izkaisa ar trešo daļu rīvmaizes. Pāri klāj ievārījuma kārtu, tad pusi putukrējuma. Atkal ievārījumu un visbeidzot atlikušo rīvmaizi.
Dekorē ar avenēm.


