Pašu gatavota majonēze

Sastāvdaļas

Nelielai burciņai

  • 3 olas
  • 150 ml olīveļļas
  • 2 šķipsnas sāls
  • 2 šķipsnas cukura
  • 1,5 tējkarotes Dižonas sinepju
  • 1 ēdamkarote baltvīna etiķa

Pagatavošanas video

Vidēja lieluma bļodā liek 3 olu dzeltenumus, pievieno sinepes, baltvīna etiķi, sāli un cukuru. Saputo viendabīgā masā. Tālāk, nepārtraukti putojot, ļoti šaurā strūkliņā lej klāt olīveļļu. Puto, līdz masa kļūst krēmīgi bieza.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 20min

Vidēja lieluma bļodā liek 3 olu dzeltenumus, pievieno sinepes, baltvīna etiķi, sāli un cukuru. Saputo viendabīgā masā. Tālāk, nepārtraukti putojot, ļoti šaurā strūkliņā lej klāt olīveļļu. Puto, līdz masa kļūst krēmīgi bieza.

Pašu gatavota majonēze

Receptes apraksts
20min Viegli

Sastāvdaļas

Nelielai burciņai

  • 3 olas
  • 150 ml olīveļļas
  • 2 šķipsnas sāls
  • 2 šķipsnas cukura
  • 1,5 tējkarotes Dižonas sinepju
  • 1 ēdamkarote baltvīna etiķa

Pagatavošana

Vidēja lieluma bļodā liek 3 olu dzeltenumus, pievieno sinepes, baltvīna etiķi, sāli un cukuru. Saputo viendabīgā masā. Tālāk, nepārtraukti putojot, ļoti šaurā strūkliņā lej klāt olīveļļu. Puto, līdz masa kļūst krēmīgi bieza.