Kabaču salāti ar burkāniem un ķiplokiem
Sastāvdaļas
- 1 kg kabaču
- 80 g burkānu
- 80 g cukura
- 80 g augu eļļas
- 40 g etiķa (9 %)
- 10 g diļļu
- 5 ķiploka daiviņas
- 1/2 tējkarotes sāls
- Pipari
Pagatavošanas video
Katlā ieber nomizotus un kubiņos sagrieztus kabačus, sarīvētus burkānus, etiķi, cukuru, sāli un eļļu. Vāra 25 minūtes, palaikam apmaisot. Pievieno sarīvētas ķiploka daiviņas, sakapātas dilles, piparus, apmaisa un vāra vēl 5 minūtes. Kabaču salātus pilda sterilizētās burkās, aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.

Pagatavošana
Katlā ieber nomizotus un kubiņos sagrieztus kabačus, sarīvētus burkānus, etiķi, cukuru, sāli un eļļu. Vāra 25 minūtes, palaikam apmaisot. Pievieno sarīvētas ķiploka daiviņas, sakapātas dilles, piparus, apmaisa un vāra vēl 5 minūtes. Kabaču salātus pilda sterilizētās burkās, aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.
Kabaču salāti ar burkāniem un ķiplokiem

Sastāvdaļas
- 1 kg kabaču
- 80 g burkānu
- 80 g cukura
- 80 g augu eļļas
- 40 g etiķa (9 %)
- 10 g diļļu
- 5 ķiploka daiviņas
- 1/2 tējkarotes sāls
- Pipari
Pagatavošana
Katlā ieber nomizotus un kubiņos sagrieztus kabačus, sarīvētus burkānus, etiķi, cukuru, sāli un eļļu. Vāra 25 minūtes, palaikam apmaisot. Pievieno sarīvētas ķiploka daiviņas, sakapātas dilles, piparus, apmaisa un vāra vēl 5 minūtes. Kabaču salātus pilda sterilizētās burkās, aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.