Uzkodu maizītes latviešu gaumē

Sastāvdaļas

4 personām

  • Fazer Gardā Rudzu mini tostermaize
  • 1 ola
  • 10 g rīvēta siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Majonēze
  • Siļķes fileja
  • Biezpiens
  • Krējums
  • Dilles
  • Krēmsiers ar zaļumiem
  • Gurķis
  • Spinātu lapas
  • Pētersīlis

Pagatavošanas video

Rudzu mini tostermaizītes saliek uz cepešpannas un apgrauzdē cepeškrāsnī 200 grādos 10 minūtes. Pa to laiku bļodiņā sajauc vārītu sarīvētu olu, rīvētu sieru, sāli, piparus un majonēzi. Kad maizītes apgrauzdētas, tās atdzesē. Sagatavo 3 veidu maizīšu topingus. 
      1. Vispirms uz maizītes uzliek 2 gabaliņus siļķes, tad karoti biezpiena, kas sajaukts ar krējumu, un pa virsu dekorē ar dillēm.
      2. Uz maizītes uzsmērē krēmsieru. Gurķi nogriež garenā, plānā šķēlē, saritina tādā kā tornītī un liek pa virsu krēmsieram.
      3. Uz maizītes uzliek spināta lapu, tad sagatavoto olu masu un dekorē ar pētersīli.

Uzkodu maizītes latviešu gaumē

Pagatavošana

Viegli 1h

Rudzu mini tostermaizītes saliek uz cepešpannas un apgrauzdē cepeškrāsnī 200 grādos 10 minūtes. Pa to laiku bļodiņā sajauc vārītu sarīvētu olu, rīvētu sieru, sāli, piparus un majonēzi. Kad maizītes apgrauzdētas, tās atdzesē. Sagatavo 3 veidu maizīšu topingus. 
      1. Vispirms uz maizītes uzliek 2 gabaliņus siļķes, tad karoti biezpiena, kas sajaukts ar krējumu, un pa virsu dekorē ar dillēm.
      2. Uz maizītes uzsmērē krēmsieru. Gurķi nogriež garenā, plānā šķēlē, saritina tādā kā tornītī un liek pa virsu krēmsieram.
      3. Uz maizītes uzliek spināta lapu, tad sagatavoto olu masu un dekorē ar pētersīli.

Uzkodu maizītes latviešu gaumē

Uzkodu maizītes latviešu gaumē
1h Viegli

Sastāvdaļas

4 personām

  • Fazer Gardā Rudzu mini tostermaize
  • 1 ola
  • 10 g rīvēta siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Majonēze
  • Siļķes fileja
  • Biezpiens
  • Krējums
  • Dilles
  • Krēmsiers ar zaļumiem
  • Gurķis
  • Spinātu lapas
  • Pētersīlis

Pagatavošana

Rudzu mini tostermaizītes saliek uz cepešpannas un apgrauzdē cepeškrāsnī 200 grādos 10 minūtes. Pa to laiku bļodiņā sajauc vārītu sarīvētu olu, rīvētu sieru, sāli, piparus un majonēzi. Kad maizītes apgrauzdētas, tās atdzesē. Sagatavo 3 veidu maizīšu topingus. 
      1. Vispirms uz maizītes uzliek 2 gabaliņus siļķes, tad karoti biezpiena, kas sajaukts ar krējumu, un pa virsu dekorē ar dillēm.
      2. Uz maizītes uzsmērē krēmsieru. Gurķi nogriež garenā, plānā šķēlē, saritina tādā kā tornītī un liek pa virsu krēmsieram.
      3. Uz maizītes uzliek spināta lapu, tad sagatavoto olu masu un dekorē ar pētersīli.