Aukstā zupa

Sastāvdaļas

4 personām

  • 1,5 kg Alma kefīra 2,5% ar pienskābes baktērijām un D vitamīnu
  • 500 ml marinētu biešu
  • 200 g gurķa
  • 30 g diļļu
  • 20 g lociņu
  • 3 olas
  • ½ tējkarotes sinepju
  • ½ tējkarotes mārrutku
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļi un ½ olas dekoram

Pagatavošanas video

Palielā traukā sajauc kefīru, cieti novārītas un sagrieztas olas, sagrieztu gurķi, bietes, sagrieztus lociņus, sasmalcinātas dilles, sinepes, mārrutkus, sāli un piparus. Atstāj ledusskapī ievilkties uz 15 minūtēm. Pasniedzot dekorē ar vārītas olas ceturtdaļām un pētersīli.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 45min

Palielā traukā sajauc kefīru, cieti novārītas un sagrieztas olas, sagrieztu gurķi, bietes, sagrieztus lociņus, sasmalcinātas dilles, sinepes, mārrutkus, sāli un piparus. Atstāj ledusskapī ievilkties uz 15 minūtēm. Pasniedzot dekorē ar vārītas olas ceturtdaļām un pētersīli.

Aukstā zupa

Receptes apraksts
45min Viegli

Sastāvdaļas

4 personām

  • 1,5 kg Alma kefīra 2,5% ar pienskābes baktērijām un D vitamīnu
  • 500 ml marinētu biešu
  • 200 g gurķa
  • 30 g diļļu
  • 20 g lociņu
  • 3 olas
  • ½ tējkarotes sinepju
  • ½ tējkarotes mārrutku
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļi un ½ olas dekoram

Pagatavošana

Palielā traukā sajauc kefīru, cieti novārītas un sagrieztas olas, sagrieztu gurķi, bietes, sagrieztus lociņus, sasmalcinātas dilles, sinepes, mārrutkus, sāli un piparus. Atstāj ledusskapī ievilkties uz 15 minūtēm. Pasniedzot dekorē ar vārītas olas ceturtdaļām un pētersīli.