Ogu-jogurta kūka bez cepšanas

Sastāvdaļas

4 personām

  • 200 g cepumu
  • 80 g sviesta
  • 600 g bezpiedevu jogurta
  • 300 g atsaldētu ogu
  • 100 g cukura
  • pus citrona sulas
  • 20 g želatīna
  • 50 g ūdens

Pagatavošanas video

Cepumus sablendē un liek bļodā. Pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Masu ber ar cepampapīru sagatavotā formā un izlīdzina.

Pagatavo virskārtu:

Nelielā trauciņā ielej ūdeni un pārber pāri želatīnu. Ļauj, lai uzbriest 5 minūtes un tad izkausē karstā ūdens peldē. Lielā bļodā sablendē ogas, pievieno jogurtu, cukuru, citrona sulu un samaisa. Iemaisa izkausētu želatīnu. Gatavo masu lej kūkas formā un liek ledusskapī uz nakti.

Dekorē ar svaigām ogām, citrona miziņu.



Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 30min

Cepumus sablendē un liek bļodā. Pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Masu ber ar cepampapīru sagatavotā formā un izlīdzina.

Pagatavo virskārtu:

Nelielā trauciņā ielej ūdeni un pārber pāri želatīnu. Ļauj, lai uzbriest 5 minūtes un tad izkausē karstā ūdens peldē. Lielā bļodā sablendē ogas, pievieno jogurtu, cukuru, citrona sulu un samaisa. Iemaisa izkausētu želatīnu. Gatavo masu lej kūkas formā un liek ledusskapī uz nakti.

Dekorē ar svaigām ogām, citrona miziņu.



Ogu-jogurta kūka bez cepšanas

Receptes apraksts
30min Viegli

Sastāvdaļas

4 personām

  • 200 g cepumu
  • 80 g sviesta
  • 600 g bezpiedevu jogurta
  • 300 g atsaldētu ogu
  • 100 g cukura
  • pus citrona sulas
  • 20 g želatīna
  • 50 g ūdens

Pagatavošana

Cepumus sablendē un liek bļodā. Pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Masu ber ar cepampapīru sagatavotā formā un izlīdzina.

Pagatavo virskārtu:

Nelielā trauciņā ielej ūdeni un pārber pāri želatīnu. Ļauj, lai uzbriest 5 minūtes un tad izkausē karstā ūdens peldē. Lielā bļodā sablendē ogas, pievieno jogurtu, cukuru, citrona sulu un samaisa. Iemaisa izkausētu želatīnu. Gatavo masu lej kūkas formā un liek ledusskapī uz nakti.

Dekorē ar svaigām ogām, citrona miziņu.