Pildītas olas ar ķilavām
Sastāvdaļas
- 6 olas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- Sāls pēc garšas
- ½ tējkarotes sinepes
- 6 marinētas ķilavas
- Sauja dilles
Pagatavošanas video
Olas cieti novāra, atdzesētas noloba un pārgriež gareniski uz pusēm. Olu dzeltenumus, skābo krējumu, sāli, sinepes un dilles sablendē. Masa nedrīkst būt šķidra, tai jābūt vidēji biezai. Masu pilda olu baltumos.
Pildītās olas rotā ar ķilavām un dillēm.

Pagatavošana
Olas cieti novāra, atdzesētas noloba un pārgriež gareniski uz pusēm. Olu dzeltenumus, skābo krējumu, sāli, sinepes un dilles sablendē. Masa nedrīkst būt šķidra, tai jābūt vidēji biezai. Masu pilda olu baltumos.
Pildītās olas rotā ar ķilavām un dillēm.
Pildītas olas ar ķilavām

Sastāvdaļas
- 6 olas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- Sāls pēc garšas
- ½ tējkarotes sinepes
- 6 marinētas ķilavas
- Sauja dilles
Pagatavošana
Olas cieti novāra, atdzesētas noloba un pārgriež gareniski uz pusēm. Olu dzeltenumus, skābo krējumu, sāli, sinepes un dilles sablendē. Masa nedrīkst būt šķidra, tai jābūt vidēji biezai. Masu pilda olu baltumos.
Pildītās olas rotā ar ķilavām un dillēm.