Pildītas olas ar ķilavām

Sastāvdaļas

3 personām

  • 6 olas
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • Sāls pēc garšas
  • ½ tējkarotes sinepes
  • 6 marinētas ķilavas
  • Sauja dilles

Pagatavošanas video

Olas cieti novāra, atdzesētas noloba un pārgriež gareniski uz pusēm. Olu dzeltenumus, skābo krējumu, sāli, sinepes un dilles sablendē. Masa nedrīkst būt šķidra, tai jābūt vidēji biezai. Masu pilda olu baltumos.

Pildītās olas rotā ar ķilavām un dillēm.



Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 30min

Olas cieti novāra, atdzesētas noloba un pārgriež gareniski uz pusēm. Olu dzeltenumus, skābo krējumu, sāli, sinepes un dilles sablendē. Masa nedrīkst būt šķidra, tai jābūt vidēji biezai. Masu pilda olu baltumos.

Pildītās olas rotā ar ķilavām un dillēm.



Pildītas olas ar ķilavām

Receptes apraksts
30min Viegli

Sastāvdaļas

3 personām

  • 6 olas
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • Sāls pēc garšas
  • ½ tējkarotes sinepes
  • 6 marinētas ķilavas
  • Sauja dilles

Pagatavošana

Olas cieti novāra, atdzesētas noloba un pārgriež gareniski uz pusēm. Olu dzeltenumus, skābo krējumu, sāli, sinepes un dilles sablendē. Masa nedrīkst būt šķidra, tai jābūt vidēji biezai. Masu pilda olu baltumos.

Pildītās olas rotā ar ķilavām un dillēm.