Saldā desa
Sastāvdaļas
- 300 g sadrupinātu Selgas cepumu
- 4 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 kārba iebiezinātā piena
- Sauja sakapātu valriekstu
- Sauja sakapātas marmelādes
- Pāris ēdamkarotes sakapātu žāvētu dzērveņu (var iztikt bez)
Pagatavošanas video
Cepumiem pievieno riekstus, marmelādi un dzērvenes. Rūpīgi sajauc.
Atsevišķā traukā sajauc iebiezināto pienu un kakao. Pievieno cepumu masai un rūpīgi sajauc.
Pārtikas plēvē masu veido biezas desas formā. Satin, liek ledusskapī un atstāj vismaz četras stundas, bet labāk uz nakti.

Pagatavošana
Cepumiem pievieno riekstus, marmelādi un dzērvenes. Rūpīgi sajauc.
Atsevišķā traukā sajauc iebiezināto pienu un kakao. Pievieno cepumu masai un rūpīgi sajauc.
Pārtikas plēvē masu veido biezas desas formā. Satin, liek ledusskapī un atstāj vismaz četras stundas, bet labāk uz nakti.
Saldā desa

Sastāvdaļas
- 300 g sadrupinātu Selgas cepumu
- 4 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 kārba iebiezinātā piena
- Sauja sakapātu valriekstu
- Sauja sakapātas marmelādes
- Pāris ēdamkarotes sakapātu žāvētu dzērveņu (var iztikt bez)
Pagatavošana
Cepumiem pievieno riekstus, marmelādi un dzērvenes. Rūpīgi sajauc.
Atsevišķā traukā sajauc iebiezināto pienu un kakao. Pievieno cepumu masai un rūpīgi sajauc.
Pārtikas plēvē masu veido biezas desas formā. Satin, liek ledusskapī un atstāj vismaz četras stundas, bet labāk uz nakti.