Saldā desa

Sastāvdaļas

4 personām

  • 300 g sadrupinātu Selgas cepumu
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 kārba iebiezinātā piena
  • Sauja sakapātu valriekstu
  • Sauja sakapātas marmelādes
  • Pāris ēdamkarotes sakapātu žāvētu dzērveņu (var iztikt bez)

Pagatavošanas video

Cepumiem pievieno riekstus, marmelādi un dzērvenes. Rūpīgi sajauc.

Atsevišķā traukā sajauc iebiezināto pienu un kakao. Pievieno cepumu masai un rūpīgi sajauc.

Pārtikas plēvē masu veido biezas desas formā. Satin, liek ledusskapī un atstāj vismaz četras stundas, bet labāk uz nakti.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 4h

Cepumiem pievieno riekstus, marmelādi un dzērvenes. Rūpīgi sajauc.

Atsevišķā traukā sajauc iebiezināto pienu un kakao. Pievieno cepumu masai un rūpīgi sajauc.

Pārtikas plēvē masu veido biezas desas formā. Satin, liek ledusskapī un atstāj vismaz četras stundas, bet labāk uz nakti.

Saldā desa

Receptes apraksts
4h Viegli

Sastāvdaļas

4 personām

  • 300 g sadrupinātu Selgas cepumu
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 kārba iebiezinātā piena
  • Sauja sakapātu valriekstu
  • Sauja sakapātas marmelādes
  • Pāris ēdamkarotes sakapātu žāvētu dzērveņu (var iztikt bez)

Pagatavošana

Cepumiem pievieno riekstus, marmelādi un dzērvenes. Rūpīgi sajauc.

Atsevišķā traukā sajauc iebiezināto pienu un kakao. Pievieno cepumu masai un rūpīgi sajauc.

Pārtikas plēvē masu veido biezas desas formā. Satin, liek ledusskapī un atstāj vismaz četras stundas, bet labāk uz nakti.

Līdzīgās receptes