Vistas zupa

Sastāvdaļas

2 personām

  • 1,5 l ūdens
  • 2 vistu kājiņas
  • 150 g konservētu zirņu
  • 50 g makaronu
  • 3 vidēji kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 2 tējkarotes garšvielas Vegeta
  • 1 ēdamkarote diļļu
  • Pustējkarote sāls
  • Pustējkarote piparu
  • Vistas buljona kubiņš
  • Lociņi dekoram

Pagatavošanas video

Vistu kājiņas vāra ūdenī 40 minūtes. Kad gaļa mīksta, to atdala no kaula. Kartupeļus un burkānu sagriež kubiņos un liek katlā vārīties. Pēc astoņām minūtēm pievieno makaronus un turpina vārīt vēl piecas minūtes. Pievieno atkauloto vistu un garšvielas. Turpina vārīt, līdz kartupeļi un burkāni mīksti, tad pievieno zirņus un dilles. Minūti pavāra, un zupa gatava. Pasniedz ar lociņiem.


Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 1h

Vistu kājiņas vāra ūdenī 40 minūtes. Kad gaļa mīksta, to atdala no kaula. Kartupeļus un burkānu sagriež kubiņos un liek katlā vārīties. Pēc astoņām minūtēm pievieno makaronus un turpina vārīt vēl piecas minūtes. Pievieno atkauloto vistu un garšvielas. Turpina vārīt, līdz kartupeļi un burkāni mīksti, tad pievieno zirņus un dilles. Minūti pavāra, un zupa gatava. Pasniedz ar lociņiem.


Vistas zupa

Receptes apraksts
1h Viegli

Sastāvdaļas

2 personām

  • 1,5 l ūdens
  • 2 vistu kājiņas
  • 150 g konservētu zirņu
  • 50 g makaronu
  • 3 vidēji kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 2 tējkarotes garšvielas Vegeta
  • 1 ēdamkarote diļļu
  • Pustējkarote sāls
  • Pustējkarote piparu
  • Vistas buljona kubiņš
  • Lociņi dekoram

Pagatavošana

Vistu kājiņas vāra ūdenī 40 minūtes. Kad gaļa mīksta, to atdala no kaula. Kartupeļus un burkānu sagriež kubiņos un liek katlā vārīties. Pēc astoņām minūtēm pievieno makaronus un turpina vārīt vēl piecas minūtes. Pievieno atkauloto vistu un garšvielas. Turpina vārīt, līdz kartupeļi un burkāni mīksti, tad pievieno zirņus un dilles. Minūti pavāra, un zupa gatava. Pasniedz ar lociņiem.