Piparkūku tiramisu bez olām
Sastāvdaļas
- 1 kg maskarpones
- 400 g piparkūku cepumu vai piparkūku
- 400 ml saldā krējuma
- 120 g cukura
- Melnā kafija
- Kafijas pupiņas dekoram
- Piparmētras un piparkūkas dekoram
Pagatavošanas video
Vispirms saputo putukrējumā cukuru un saldo krējumu. Putukrējumu sajauc ar maskarponi, veidojot viendabīgu krēmu. Piparkūku cepumus vai piparkūkas pamērcē stiprā melnajā kafijā un kārto traukā. Pa virsu pārklāj sagatavoto krēmu. Tālāk šādi izveido vēl divas kārtas. Pēdējo krēma kārtu bagātīgi pārkaisa ar kakao. Kad tas izdarīts, trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz nakti ledusskapī. Nākamajā dienā pasniedzot dekorē ar kafijas pupiņām, piparkūkām un piparmētru.

Pagatavošana
Vispirms saputo putukrējumā cukuru un saldo krējumu. Putukrējumu sajauc ar maskarponi, veidojot viendabīgu krēmu. Piparkūku cepumus vai piparkūkas pamērcē stiprā melnajā kafijā un kārto traukā. Pa virsu pārklāj sagatavoto krēmu. Tālāk šādi izveido vēl divas kārtas. Pēdējo krēma kārtu bagātīgi pārkaisa ar kakao. Kad tas izdarīts, trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz nakti ledusskapī. Nākamajā dienā pasniedzot dekorē ar kafijas pupiņām, piparkūkām un piparmētru.
Piparkūku tiramisu bez olām

Sastāvdaļas
- 1 kg maskarpones
- 400 g piparkūku cepumu vai piparkūku
- 400 ml saldā krējuma
- 120 g cukura
- Melnā kafija
- Kafijas pupiņas dekoram
- Piparmētras un piparkūkas dekoram
Pagatavošana
Vispirms saputo putukrējumā cukuru un saldo krējumu. Putukrējumu sajauc ar maskarponi, veidojot viendabīgu krēmu. Piparkūku cepumus vai piparkūkas pamērcē stiprā melnajā kafijā un kārto traukā. Pa virsu pārklāj sagatavoto krēmu. Tālāk šādi izveido vēl divas kārtas. Pēdējo krēma kārtu bagātīgi pārkaisa ar kakao. Kad tas izdarīts, trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz nakti ledusskapī. Nākamajā dienā pasniedzot dekorē ar kafijas pupiņām, piparkūkām un piparmētru.