Sālītas gailenes
Sastāvdaļas
2 burciņas
- 500 g gaileņu
- 30 g sāls
- Ķiploka daiviņa
Pagatavošanas video
Gailenes notīra un ieber katlā. Pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 5 minūtes. Nokāš, apber ar sāli un uzmanīgi maisa, līdz sāls izkusis. Pilda sterilizētā burciņā kopā ar nomizotu ķiploka daiviņu.

Pagatavošana
Viegli 45min
Gailenes notīra un ieber katlā. Pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 5 minūtes. Nokāš, apber ar sāli un uzmanīgi maisa, līdz sāls izkusis. Pilda sterilizētā burciņā kopā ar nomizotu ķiploka daiviņu.
Sālītas gailenes

45min Viegli
Sastāvdaļas
2 burciņas
- 500 g gaileņu
- 30 g sāls
- Ķiploka daiviņa
Pagatavošana
Gailenes notīra un ieber katlā. Pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 5 minūtes. Nokāš, apber ar sāli un uzmanīgi maisa, līdz sāls izkusis. Pilda sterilizētā burciņā kopā ar nomizotu ķiploka daiviņu.
Līdzīgās receptes
1h
Viegli
1h 20min
Viegli
6h
Viegli