Sālītas gailenes

Sastāvdaļas

2 burciņas

  • 500 g gaileņu
  • 30 g sāls
  • Ķiploka daiviņa

Pagatavošanas video

Gailenes notīra un ieber katlā. Pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 5 minūtes. Nokāš, apber ar sāli un uzmanīgi maisa, līdz sāls izkusis. Pilda sterilizētā burciņā kopā ar nomizotu ķiploka daiviņu.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 45min

Gailenes notīra un ieber katlā. Pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 5 minūtes. Nokāš, apber ar sāli un uzmanīgi maisa, līdz sāls izkusis. Pilda sterilizētā burciņā kopā ar nomizotu ķiploka daiviņu.

Sālītas gailenes

Receptes apraksts
45min Viegli

Sastāvdaļas

2 burciņas

  • 500 g gaileņu
  • 30 g sāls
  • Ķiploka daiviņa

Pagatavošana

Gailenes notīra un ieber katlā. Pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 5 minūtes. Nokāš, apber ar sāli un uzmanīgi maisa, līdz sāls izkusis. Pilda sterilizētā burciņā kopā ar nomizotu ķiploka daiviņu.