Plānās pankūkas ar dažādiem pildījumiem
Sastāvdaļas
- 520 g piena
- 250 g miltu
- 250 ml saldā krējuma
- 250 g biezpiena
- 80 g cukura
- 70 g banāna
- 40 g baltās šokolādes gabaliņu
- 30 g rozīņu
- 10 g mandarīna
- 3 olas
- Šķipsniņa sāls
- Olīveļļa
- Šokolādes mērce
- Dzērvenes
- Piparmētra
Pagatavošanas video
Mikserī liek olas, pienu, 40 g cukura, sāli, visu sakuļ, lēnām pievieno miltus. Kad konsistence ir vienmērīga, mīkla ir gatava. Uz pannas cep plānās pankūkas.
Kad pankūkas izceptas, gatavo pildījumus. Bļodā lej saldo krējumu un pievieno cukuru, saputo līdz stingrām putām. Putukrējumā iecilā biezpienu, līdz masa ir vienmērīga. Masu sadala vienādi četros trauciņos. Pirmajā trauciņā pievieno gabaliņos sagrieztu banānu, apmaisa. Otrajā – baltās šokolādes gabaliņus, apmaisa. Trešajā – gabaliņos sagrieztu mandarīnu, apmaisa. Ceturtajā – izmērcētas rozīnes, apmaisa.
Pankūkas pilda ar sagatavotajiem pildījumiem, liekot tos ar ēdamkaroti pankūkas vidū. Pankūku aizloka no vienas un otras puses, galus ieloka uz vidu. Pankūku novieto ar locīto daļu uz leju.
Pasniedzot dekorē ar šokolādes mērci, dzērvenēm un piparmētru lapiņām.

Pagatavošana
Mikserī liek olas, pienu, 40 g cukura, sāli, visu sakuļ, lēnām pievieno miltus. Kad konsistence ir vienmērīga, mīkla ir gatava. Uz pannas cep plānās pankūkas.
Kad pankūkas izceptas, gatavo pildījumus. Bļodā lej saldo krējumu un pievieno cukuru, saputo līdz stingrām putām. Putukrējumā iecilā biezpienu, līdz masa ir vienmērīga. Masu sadala vienādi četros trauciņos. Pirmajā trauciņā pievieno gabaliņos sagrieztu banānu, apmaisa. Otrajā – baltās šokolādes gabaliņus, apmaisa. Trešajā – gabaliņos sagrieztu mandarīnu, apmaisa. Ceturtajā – izmērcētas rozīnes, apmaisa.
Pankūkas pilda ar sagatavotajiem pildījumiem, liekot tos ar ēdamkaroti pankūkas vidū. Pankūku aizloka no vienas un otras puses, galus ieloka uz vidu. Pankūku novieto ar locīto daļu uz leju.
Pasniedzot dekorē ar šokolādes mērci, dzērvenēm un piparmētru lapiņām.
Plānās pankūkas ar dažādiem pildījumiem

Sastāvdaļas
- 520 g piena
- 250 g miltu
- 250 ml saldā krējuma
- 250 g biezpiena
- 80 g cukura
- 70 g banāna
- 40 g baltās šokolādes gabaliņu
- 30 g rozīņu
- 10 g mandarīna
- 3 olas
- Šķipsniņa sāls
- Olīveļļa
- Šokolādes mērce
- Dzērvenes
- Piparmētra
Pagatavošana
Mikserī liek olas, pienu, 40 g cukura, sāli, visu sakuļ, lēnām pievieno miltus. Kad konsistence ir vienmērīga, mīkla ir gatava. Uz pannas cep plānās pankūkas.
Kad pankūkas izceptas, gatavo pildījumus. Bļodā lej saldo krējumu un pievieno cukuru, saputo līdz stingrām putām. Putukrējumā iecilā biezpienu, līdz masa ir vienmērīga. Masu sadala vienādi četros trauciņos. Pirmajā trauciņā pievieno gabaliņos sagrieztu banānu, apmaisa. Otrajā – baltās šokolādes gabaliņus, apmaisa. Trešajā – gabaliņos sagrieztu mandarīnu, apmaisa. Ceturtajā – izmērcētas rozīnes, apmaisa.
Pankūkas pilda ar sagatavotajiem pildījumiem, liekot tos ar ēdamkaroti pankūkas vidū. Pankūku aizloka no vienas un otras puses, galus ieloka uz vidu. Pankūku novieto ar locīto daļu uz leju.
Pasniedzot dekorē ar šokolādes mērci, dzērvenēm un piparmētru lapiņām.