Vārītu kartupeļu uzkodas
Sastāvdaļas
- Svaigais siers
- 5–6 vidēji lieli kartupeļi
- 50 g majonēzes
- 2 g diļļu
- Sarkanie un melnie ikri
- Sāls
Pagatavošanas video
Kartupeļus novāra ar visu mizu un atdzesē. Bļodiņā sajauc svaigo sieru ar smalki sakapātām dillēm, sāli un majonēzi. Atdzisušos kartupeļus nomizo un sagriež līdzīgās 1 līdz 1,5 cm šķēlēs. Kartupeļu šķēles kārto uz šķīvja, uz tām izvieto piciņas ar svaigā siera masu. Daļai pa virsu liek sarkanos ikrus, daļai – melnos. Sarkano ikru uzkodas dekorē ar dillītēm.

Pagatavošana
Kartupeļus novāra ar visu mizu un atdzesē. Bļodiņā sajauc svaigo sieru ar smalki sakapātām dillēm, sāli un majonēzi. Atdzisušos kartupeļus nomizo un sagriež līdzīgās 1 līdz 1,5 cm šķēlēs. Kartupeļu šķēles kārto uz šķīvja, uz tām izvieto piciņas ar svaigā siera masu. Daļai pa virsu liek sarkanos ikrus, daļai – melnos. Sarkano ikru uzkodas dekorē ar dillītēm.
Vārītu kartupeļu uzkodas

Sastāvdaļas
- Svaigais siers
- 5–6 vidēji lieli kartupeļi
- 50 g majonēzes
- 2 g diļļu
- Sarkanie un melnie ikri
- Sāls
Pagatavošana
Kartupeļus novāra ar visu mizu un atdzesē. Bļodiņā sajauc svaigo sieru ar smalki sakapātām dillēm, sāli un majonēzi. Atdzisušos kartupeļus nomizo un sagriež līdzīgās 1 līdz 1,5 cm šķēlēs. Kartupeļu šķēles kārto uz šķīvja, uz tām izvieto piciņas ar svaigā siera masu. Daļai pa virsu liek sarkanos ikrus, daļai – melnos. Sarkano ikru uzkodas dekorē ar dillītēm.
