Vista ar medu un riekstiem
Sastāvdaļas
- 250 g vistas filejas
- 80 g Indijas riekstu
- 50 g medus
- 10 g citrona sulas
- 5 g vistas garšvielu
- 5 g olīveļļas
- Maurlociņi dekoram
Pagatavošanas video
Vistas fileju sagriež gabalos, ieber bļodā. Pievieno vistas garšvielu, olīveļļu, citrona sulu, ar rokām kārtīgi samaisa. Vistas gabaliņus liek cepties uz pannas. Kad vista nedaudz apcepusies no abām pusēm, pievieno Indijas riekstus, medu un turpina cept līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Dekorē ar maurlociņiem.

Pagatavošana
Vistas fileju sagriež gabalos, ieber bļodā. Pievieno vistas garšvielu, olīveļļu, citrona sulu, ar rokām kārtīgi samaisa. Vistas gabaliņus liek cepties uz pannas. Kad vista nedaudz apcepusies no abām pusēm, pievieno Indijas riekstus, medu un turpina cept līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Dekorē ar maurlociņiem.
Vista ar medu un riekstiem

Sastāvdaļas
- 250 g vistas filejas
- 80 g Indijas riekstu
- 50 g medus
- 10 g citrona sulas
- 5 g vistas garšvielu
- 5 g olīveļļas
- Maurlociņi dekoram
Pagatavošana
Vistas fileju sagriež gabalos, ieber bļodā. Pievieno vistas garšvielu, olīveļļu, citrona sulu, ar rokām kārtīgi samaisa. Vistas gabaliņus liek cepties uz pannas. Kad vista nedaudz apcepusies no abām pusēm, pievieno Indijas riekstus, medu un turpina cept līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Dekorē ar maurlociņiem.