Vista ar medu un riekstiem

Sastāvdaļas

2 personām

  • 250 g vistas filejas
  • 80 g Indijas riekstu
  • 50 g medus
  • 10 g citrona sulas
  • 5 g vistas garšvielu
  • 5 g olīveļļas
  • Maurlociņi dekoram

Pagatavošanas video

Vistas fileju sagriež gabalos, ieber bļodā. Pievieno vistas garšvielu, olīveļļu, citrona sulu, ar rokām kārtīgi samaisa. Vistas gabaliņus liek cepties uz pannas. Kad vista nedaudz apcepusies no abām pusēm, pievieno Indijas riekstus, medu un turpina cept līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Dekorē ar maurlociņiem.


Receptes apraksts

Pagatavošana

Vidēji grūti 40min

Vistas fileju sagriež gabalos, ieber bļodā. Pievieno vistas garšvielu, olīveļļu, citrona sulu, ar rokām kārtīgi samaisa. Vistas gabaliņus liek cepties uz pannas. Kad vista nedaudz apcepusies no abām pusēm, pievieno Indijas riekstus, medu un turpina cept līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Dekorē ar maurlociņiem.


Vista ar medu un riekstiem

Receptes apraksts
40min Vidēji grūti

Sastāvdaļas

2 personām

  • 250 g vistas filejas
  • 80 g Indijas riekstu
  • 50 g medus
  • 10 g citrona sulas
  • 5 g vistas garšvielu
  • 5 g olīveļļas
  • Maurlociņi dekoram

Pagatavošana

Vistas fileju sagriež gabalos, ieber bļodā. Pievieno vistas garšvielu, olīveļļu, citrona sulu, ar rokām kārtīgi samaisa. Vistas gabaliņus liek cepties uz pannas. Kad vista nedaudz apcepusies no abām pusēm, pievieno Indijas riekstus, medu un turpina cept līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Dekorē ar maurlociņiem.