Vistas fileja ar sieru un rudens dārzeņiem

Sastāvdaļas

2 personām

  • Vistas fileja
  • 1 ēdamkarote diļļu un pētersīļu
  • 1 šķēle Čedaras siera
  • Sāls un pipari
  • 150 g burkānu (šķēlītēs)
  • 200 g ķirbja (gabaliņos)
  • 1 ēdamkarote eļļas vai kausēta sviesta
  • Sāls un pipari
  • 2 ķiploka galviņas
  • Timiāna zariņš
  • 2 ēdamkarotes vijīga medus
  • 2 ēdamkarotes izkausēta sviesta

Pagatavošanas video

Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Vistas fileju uzmanīgi atgriež un atver kā grāmatu. Ieziež ar sāli un pipariem. Kārto standziņās sagrieztu sieru, pārber ar zaļumiem. Aizver un nostiprina maliņas ar koka irbulīšiem.

Cepamtraukā uz plīts apcep apmēram minūti no katras puses. Liek malā. Turpat cepamtraukā ber burkānus un ķirbja gabaliņus, pārkaisa sāli un piparus, pārslaka ar eļļu vai sviestu, sajauc. Pāri liek apcepto vistu un ķiploka galviņas.

Sviestu sajauc ar medu un pārlej vistai un dārzeņiem. Pārklāj ar foliju.

Cep apmēram 20 minūtes.



Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 45min

Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Vistas fileju uzmanīgi atgriež un atver kā grāmatu. Ieziež ar sāli un pipariem. Kārto standziņās sagrieztu sieru, pārber ar zaļumiem. Aizver un nostiprina maliņas ar koka irbulīšiem.

Cepamtraukā uz plīts apcep apmēram minūti no katras puses. Liek malā. Turpat cepamtraukā ber burkānus un ķirbja gabaliņus, pārkaisa sāli un piparus, pārslaka ar eļļu vai sviestu, sajauc. Pāri liek apcepto vistu un ķiploka galviņas.

Sviestu sajauc ar medu un pārlej vistai un dārzeņiem. Pārklāj ar foliju.

Cep apmēram 20 minūtes.



Vistas fileja ar sieru un rudens dārzeņiem

Receptes apraksts
45min Viegli

Sastāvdaļas

2 personām

  • Vistas fileja
  • 1 ēdamkarote diļļu un pētersīļu
  • 1 šķēle Čedaras siera
  • Sāls un pipari
  • 150 g burkānu (šķēlītēs)
  • 200 g ķirbja (gabaliņos)
  • 1 ēdamkarote eļļas vai kausēta sviesta
  • Sāls un pipari
  • 2 ķiploka galviņas
  • Timiāna zariņš
  • 2 ēdamkarotes vijīga medus
  • 2 ēdamkarotes izkausēta sviesta

Pagatavošana

Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Vistas fileju uzmanīgi atgriež un atver kā grāmatu. Ieziež ar sāli un pipariem. Kārto standziņās sagrieztu sieru, pārber ar zaļumiem. Aizver un nostiprina maliņas ar koka irbulīšiem.

Cepamtraukā uz plīts apcep apmēram minūti no katras puses. Liek malā. Turpat cepamtraukā ber burkānus un ķirbja gabaliņus, pārkaisa sāli un piparus, pārslaka ar eļļu vai sviestu, sajauc. Pāri liek apcepto vistu un ķiploka galviņas.

Sviestu sajauc ar medu un pārlej vistai un dārzeņiem. Pārklāj ar foliju.

Cep apmēram 20 minūtes.