Vistas filejas kotletes
Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes diļļu un pētersīļu
- 1 tējkarote majonēzes
- 1 smalki sakapāts sīpols
- 2 šķipsnas sāls
- Šķipsna piparu
- Eļļa cepšanai
Pagatavošanas video
Sīpolu pannā apcep zeltainu. Vistas fileju sakapā. Pievieno olas, miltus, zaļumus, majonēzi un apcepto sīpolu, sāli un piparus. Kārtīgi sajauc.
Ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un cep gatavas virs vidēji lielas liesmas (apmēram trīs minūtes no katras puses).

Pagatavošana
Sīpolu pannā apcep zeltainu. Vistas fileju sakapā. Pievieno olas, miltus, zaļumus, majonēzi un apcepto sīpolu, sāli un piparus. Kārtīgi sajauc.
Ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un cep gatavas virs vidēji lielas liesmas (apmēram trīs minūtes no katras puses).
Vistas filejas kotletes

Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes diļļu un pētersīļu
- 1 tējkarote majonēzes
- 1 smalki sakapāts sīpols
- 2 šķipsnas sāls
- Šķipsna piparu
- Eļļa cepšanai
Pagatavošana
Sīpolu pannā apcep zeltainu. Vistas fileju sakapā. Pievieno olas, miltus, zaļumus, majonēzi un apcepto sīpolu, sāli un piparus. Kārtīgi sajauc.
Ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un cep gatavas virs vidēji lielas liesmas (apmēram trīs minūtes no katras puses).