Vistas filejas kotletes

Sastāvdaļas

2 personām

  • 500 g vistas filejas
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes diļļu un pētersīļu
  • 1 tējkarote majonēzes
  • 1 smalki sakapāts sīpols
  • 2 šķipsnas sāls
  • Šķipsna piparu
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošanas video

Sīpolu pannā apcep zeltainu. Vistas fileju sakapā. Pievieno olas, miltus, zaļumus, majonēzi un apcepto sīpolu, sāli un piparus. Kārtīgi sajauc.

Ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un cep gatavas virs vidēji lielas liesmas (apmēram trīs minūtes no katras puses).



Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 45min

Sīpolu pannā apcep zeltainu. Vistas fileju sakapā. Pievieno olas, miltus, zaļumus, majonēzi un apcepto sīpolu, sāli un piparus. Kārtīgi sajauc.

Ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un cep gatavas virs vidēji lielas liesmas (apmēram trīs minūtes no katras puses).



Vistas filejas kotletes

Receptes apraksts
45min Viegli

Sastāvdaļas

2 personām

  • 500 g vistas filejas
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes diļļu un pētersīļu
  • 1 tējkarote majonēzes
  • 1 smalki sakapāts sīpols
  • 2 šķipsnas sāls
  • Šķipsna piparu
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

Sīpolu pannā apcep zeltainu. Vistas fileju sakapā. Pievieno olas, miltus, zaļumus, majonēzi un apcepto sīpolu, sāli un piparus. Kārtīgi sajauc.

Ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un cep gatavas virs vidēji lielas liesmas (apmēram trīs minūtes no katras puses).