Aukstā zupa
Sastāvdaļas
- 1,5 kg Alma kefīra 2,5% ar pienskābes baktērijām un D vitamīnu
- 500 ml marinētu biešu
- 200 g gurķa
- 30 g diļļu
- 20 g lociņu
- 3 olas
- ½ tējkarotes sinepju
- ½ tējkarotes mārrutku
- Sāls
- Pipari
- Pētersīļi un ½ olas dekoram
Pagatavošanas video
Palielā traukā sajauc kefīru, cieti novārītas un sagrieztas olas, sagrieztu gurķi, bietes, sagrieztus lociņus, sasmalcinātas dilles, sinepes, mārrutkus, sāli un piparus. Atstāj ledusskapī ievilkties uz 15 minūtēm. Pasniedzot dekorē ar vārītas olas ceturtdaļām un pētersīli.

Pagatavošana
Palielā traukā sajauc kefīru, cieti novārītas un sagrieztas olas, sagrieztu gurķi, bietes, sagrieztus lociņus, sasmalcinātas dilles, sinepes, mārrutkus, sāli un piparus. Atstāj ledusskapī ievilkties uz 15 minūtēm. Pasniedzot dekorē ar vārītas olas ceturtdaļām un pētersīli.
Aukstā zupa

Sastāvdaļas
- 1,5 kg Alma kefīra 2,5% ar pienskābes baktērijām un D vitamīnu
- 500 ml marinētu biešu
- 200 g gurķa
- 30 g diļļu
- 20 g lociņu
- 3 olas
- ½ tējkarotes sinepju
- ½ tējkarotes mārrutku
- Sāls
- Pipari
- Pētersīļi un ½ olas dekoram
Pagatavošana
Palielā traukā sajauc kefīru, cieti novārītas un sagrieztas olas, sagrieztu gurķi, bietes, sagrieztus lociņus, sasmalcinātas dilles, sinepes, mārrutkus, sāli un piparus. Atstāj ledusskapī ievilkties uz 15 minūtēm. Pasniedzot dekorē ar vārītas olas ceturtdaļām un pētersīli.