Šķelto zirņu biezputra

Sastāvdaļas

4 personām

  • 400 g šķelto dzelteno zirņu
  • Sāls
  • 400 g kūpinātas cūkgaļas
  • 3 sīpoli
  • Zirņu dīgsti dekoram

Pagatavošanas video

Zirņus ieber bļodā, pārlej ūdeni un atstāj uz 12 stundām. Kad zirņi uzbriedināti, ieber katlā un pārlej ar ūdeni tā, lai ūdens virs zirņiem būtu aptuveni 2 cm. Zirņus vāra, ik pa laikam apmaisot, līdz tie ir pavisam mīksti, pievieno sāli, kārtīgi samaisa un noņem no plīts. Uz pannas kārtīgi apcep nelielos gabaliņos sagrieztu cūkgaļu un smalki sagrieztus sīpolus. Zirņus pasniedz kopā ar sacepto gaļu un dekorē ar zirņu dīgstiem. Labu apetīti!

Šķelto zirņu biezputra

Pagatavošana

Viegli 1h

Zirņus ieber bļodā, pārlej ūdeni un atstāj uz 12 stundām. Kad zirņi uzbriedināti, ieber katlā un pārlej ar ūdeni tā, lai ūdens virs zirņiem būtu aptuveni 2 cm. Zirņus vāra, ik pa laikam apmaisot, līdz tie ir pavisam mīksti, pievieno sāli, kārtīgi samaisa un noņem no plīts. Uz pannas kārtīgi apcep nelielos gabaliņos sagrieztu cūkgaļu un smalki sagrieztus sīpolus. Zirņus pasniedz kopā ar sacepto gaļu un dekorē ar zirņu dīgstiem. Labu apetīti!

Šķelto zirņu biezputra

Šķelto zirņu biezputra
1h Viegli

Sastāvdaļas

4 personām

  • 400 g šķelto dzelteno zirņu
  • Sāls
  • 400 g kūpinātas cūkgaļas
  • 3 sīpoli
  • Zirņu dīgsti dekoram

Pagatavošana

Zirņus ieber bļodā, pārlej ūdeni un atstāj uz 12 stundām. Kad zirņi uzbriedināti, ieber katlā un pārlej ar ūdeni tā, lai ūdens virs zirņiem būtu aptuveni 2 cm. Zirņus vāra, ik pa laikam apmaisot, līdz tie ir pavisam mīksti, pievieno sāli, kārtīgi samaisa un noņem no plīts. Uz pannas kārtīgi apcep nelielos gabaliņos sagrieztu cūkgaļu un smalki sagrieztus sīpolus. Zirņus pasniedz kopā ar sacepto gaļu un dekorē ar zirņu dīgstiem. Labu apetīti!