Spageti ar maltās gaļas bumbiņām

Sastāvdaļas

2 personām

  • 300 g cūkgaļas
  • 1 ola
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 20 g rīvmaizes
  • 15 g rīvēta cietā siera
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 g Vidusjūras garšvielu
  • Nedaudz rīvēta muskatrieksta
  • Olīveļļa cepšanai
  • 1 sīpols
  • 300 g konservētu tomātu
  • 1 glāze gaļas buljona
  • Šķipsna cukura
  • 1 tējkarote kaltēta bazilika
  • Pētersīlis un baziliks dekoram

Pagatavošanas video

Malto gaļu sajauc ar olu, 2 sasmalcinātām ķiploka daiviņām, rīvmaizi, rīvētu sieru, sāli, pipariem, Vidusjūras garšvielu un muskatriekstu. No mīklas veido nelielas bumbiņas un apcep uz pannas brūnas. Pēc tam bumbiņas izņem no pannas un turpat nedaudz apcep smalki sagrieztu sīpolu un smalki sagrieztu ķiploka daiviņu. Pievieno sablendētus tomātus, buljonu, sāli, piparus, kaltētu baziliku, šķipsnu cukura un samaisa. Kad sāk vārīties, pievieno gaļas bumbiņas un sautē 15 minūtes. Pasniedz ar vārītiem spageti, pārrīvē cieto sieru, dekorē ar sakapātiem pētersīļiem un bazilika lapiņām.

Spageti ar maltās gaļas bumbiņām

Pagatavošana

Vidēji grūti 45min

Malto gaļu sajauc ar olu, 2 sasmalcinātām ķiploka daiviņām, rīvmaizi, rīvētu sieru, sāli, pipariem, Vidusjūras garšvielu un muskatriekstu. No mīklas veido nelielas bumbiņas un apcep uz pannas brūnas. Pēc tam bumbiņas izņem no pannas un turpat nedaudz apcep smalki sagrieztu sīpolu un smalki sagrieztu ķiploka daiviņu. Pievieno sablendētus tomātus, buljonu, sāli, piparus, kaltētu baziliku, šķipsnu cukura un samaisa. Kad sāk vārīties, pievieno gaļas bumbiņas un sautē 15 minūtes. Pasniedz ar vārītiem spageti, pārrīvē cieto sieru, dekorē ar sakapātiem pētersīļiem un bazilika lapiņām.

Spageti ar maltās gaļas bumbiņām

Spageti ar maltās gaļas bumbiņām
45min Vidēji grūti

Sastāvdaļas

2 personām

  • 300 g cūkgaļas
  • 1 ola
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 20 g rīvmaizes
  • 15 g rīvēta cietā siera
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 g Vidusjūras garšvielu
  • Nedaudz rīvēta muskatrieksta
  • Olīveļļa cepšanai
  • 1 sīpols
  • 300 g konservētu tomātu
  • 1 glāze gaļas buljona
  • Šķipsna cukura
  • 1 tējkarote kaltēta bazilika
  • Pētersīlis un baziliks dekoram

Pagatavošana

Malto gaļu sajauc ar olu, 2 sasmalcinātām ķiploka daiviņām, rīvmaizi, rīvētu sieru, sāli, pipariem, Vidusjūras garšvielu un muskatriekstu. No mīklas veido nelielas bumbiņas un apcep uz pannas brūnas. Pēc tam bumbiņas izņem no pannas un turpat nedaudz apcep smalki sagrieztu sīpolu un smalki sagrieztu ķiploka daiviņu. Pievieno sablendētus tomātus, buljonu, sāli, piparus, kaltētu baziliku, šķipsnu cukura un samaisa. Kad sāk vārīties, pievieno gaļas bumbiņas un sautē 15 minūtes. Pasniedz ar vārītiem spageti, pārrīvē cieto sieru, dekorē ar sakapātiem pētersīļiem un bazilika lapiņām.