Bezē spociņu cepumi

Sastāvdaļas

10 cepumi

  • 4 olas
  • 200 g cukura
  • Šķipsna sāls
  • Tumšā šokolāde dekoram

Pagatavošanas video

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, pievieno šķipsnu sāls un saputo līdz ļoti stingrām putām. Pakāpeniski pievieno cukuru un puto, līdz izveidojas stingra masa (jāputo vismaz 10 minūtes). Sagatavoto masu liek maisiņā ar ļoti šauras formas uzgali, uz cepampannas veido bezē spociņu cepumus. Cep cepeškrāsnī pusotras stundas 90 grādos. Tad atdzesē un ar izkausētu tumšo šokolādi veido sejiņas.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Vidēji grūti 30min

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, pievieno šķipsnu sāls un saputo līdz ļoti stingrām putām. Pakāpeniski pievieno cukuru un puto, līdz izveidojas stingra masa (jāputo vismaz 10 minūtes). Sagatavoto masu liek maisiņā ar ļoti šauras formas uzgali, uz cepampannas veido bezē spociņu cepumus. Cep cepeškrāsnī pusotras stundas 90 grādos. Tad atdzesē un ar izkausētu tumšo šokolādi veido sejiņas.

Bezē spociņu cepumi

Receptes apraksts
30min Vidēji grūti

Sastāvdaļas

10 cepumi

  • 4 olas
  • 200 g cukura
  • Šķipsna sāls
  • Tumšā šokolāde dekoram

Pagatavošana

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, pievieno šķipsnu sāls un saputo līdz ļoti stingrām putām. Pakāpeniski pievieno cukuru un puto, līdz izveidojas stingra masa (jāputo vismaz 10 minūtes). Sagatavoto masu liek maisiņā ar ļoti šauras formas uzgali, uz cepampannas veido bezē spociņu cepumus. Cep cepeškrāsnī pusotras stundas 90 grādos. Tad atdzesē un ar izkausētu tumšo šokolādi veido sejiņas.

Līdzīgās receptes