Biezpiena cepumi Zosu kājiņas
Sastāvdaļas
- 250 g miltu
- 200 g biezpiena
- 200 g sviesta
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- Cukurs
- Piparmētra dekoram
Pagatavošanas video
Bļodā sajauc biezpienu, ļoti mīkstu sviestu, miltus un cepamo pulveri. Ar rokām samīca mīklā, tad mīklu ietin plēvē un atstāj uz 1 stundu ledusskapī. Pēc tam mīklu izrullē plānu, ar glāzi izveido mīklas aplīšus. Tos no vienas puses iemērc šķīvī ar cukuru un saloka uz pusēm ar cukuru uz iekšu. Pēc tam pārlocītās pusītes vēlreiz iemērc cukurā un pārloka uz pusēm ar cukuru uz augšu. Tad cepumu platāko malu aizspiež ar dakšiņu tā, lai veidojas zosu kājiņa. Kad tas izdarīts, cep cepeškrāsnī 200 grādos 25 minūtes. Dekorē ar piparmētru.

Pagatavošana
Bļodā sajauc biezpienu, ļoti mīkstu sviestu, miltus un cepamo pulveri. Ar rokām samīca mīklā, tad mīklu ietin plēvē un atstāj uz 1 stundu ledusskapī. Pēc tam mīklu izrullē plānu, ar glāzi izveido mīklas aplīšus. Tos no vienas puses iemērc šķīvī ar cukuru un saloka uz pusēm ar cukuru uz iekšu. Pēc tam pārlocītās pusītes vēlreiz iemērc cukurā un pārloka uz pusēm ar cukuru uz augšu. Tad cepumu platāko malu aizspiež ar dakšiņu tā, lai veidojas zosu kājiņa. Kad tas izdarīts, cep cepeškrāsnī 200 grādos 25 minūtes. Dekorē ar piparmētru.
Biezpiena cepumi Zosu kājiņas

Sastāvdaļas
- 250 g miltu
- 200 g biezpiena
- 200 g sviesta
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- Cukurs
- Piparmētra dekoram
Pagatavošana
Bļodā sajauc biezpienu, ļoti mīkstu sviestu, miltus un cepamo pulveri. Ar rokām samīca mīklā, tad mīklu ietin plēvē un atstāj uz 1 stundu ledusskapī. Pēc tam mīklu izrullē plānu, ar glāzi izveido mīklas aplīšus. Tos no vienas puses iemērc šķīvī ar cukuru un saloka uz pusēm ar cukuru uz iekšu. Pēc tam pārlocītās pusītes vēlreiz iemērc cukurā un pārloka uz pusēm ar cukuru uz augšu. Tad cepumu platāko malu aizspiež ar dakšiņu tā, lai veidojas zosu kājiņa. Kad tas izdarīts, cep cepeškrāsnī 200 grādos 25 minūtes. Dekorē ar piparmētru.