Biešu uzkodas

Sastāvdaļas

2 personām

  • 2 bietes
  • 100 g krēmsiera
  • 40 g marinētas siļķes
  • Dažas bazilika lapiņas

Pagatavošanas video

Novāra bietes, līdz tās gandrīz mīkstas, sagriež šķēlēs aptuveni 5 mm biezumā. Kārto uz cepampannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes. Ceptās biešu šķēles kārto uz šķīvja. Uz katras šķēles liek virsū krēmsiera piciņu un siļķes gabaliņu, kuru nedaudz iespiež krēmsierā, lai virsma būtu līdzenāka. Pa virsu kārto noslēdzošo biešu šķēļu kārtu. Virsū uzspiež krēmsiera rozītes. Dekorē ar baziliku.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 45min

Novāra bietes, līdz tās gandrīz mīkstas, sagriež šķēlēs aptuveni 5 mm biezumā. Kārto uz cepampannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes. Ceptās biešu šķēles kārto uz šķīvja. Uz katras šķēles liek virsū krēmsiera piciņu un siļķes gabaliņu, kuru nedaudz iespiež krēmsierā, lai virsma būtu līdzenāka. Pa virsu kārto noslēdzošo biešu šķēļu kārtu. Virsū uzspiež krēmsiera rozītes. Dekorē ar baziliku.

Biešu uzkodas

Receptes apraksts
45min Viegli

Sastāvdaļas

2 personām

  • 2 bietes
  • 100 g krēmsiera
  • 40 g marinētas siļķes
  • Dažas bazilika lapiņas

Pagatavošana

Novāra bietes, līdz tās gandrīz mīkstas, sagriež šķēlēs aptuveni 5 mm biezumā. Kārto uz cepampannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes. Ceptās biešu šķēles kārto uz šķīvja. Uz katras šķēles liek virsū krēmsiera piciņu un siļķes gabaliņu, kuru nedaudz iespiež krēmsierā, lai virsma būtu līdzenāka. Pa virsu kārto noslēdzošo biešu šķēļu kārtu. Virsū uzspiež krēmsiera rozītes. Dekorē ar baziliku.