Biešu uzkodas
Sastāvdaļas
- 2 bietes
- 100 g krēmsiera
- 40 g marinētas siļķes
- Dažas bazilika lapiņas
Pagatavošanas video
Novāra bietes, līdz tās gandrīz mīkstas, sagriež šķēlēs aptuveni 5 mm biezumā. Kārto uz cepampannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes. Ceptās biešu šķēles kārto uz šķīvja. Uz katras šķēles liek virsū krēmsiera piciņu un siļķes gabaliņu, kuru nedaudz iespiež krēmsierā, lai virsma būtu līdzenāka. Pa virsu kārto noslēdzošo biešu šķēļu kārtu. Virsū uzspiež krēmsiera rozītes. Dekorē ar baziliku.

Pagatavošana
Novāra bietes, līdz tās gandrīz mīkstas, sagriež šķēlēs aptuveni 5 mm biezumā. Kārto uz cepampannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes. Ceptās biešu šķēles kārto uz šķīvja. Uz katras šķēles liek virsū krēmsiera piciņu un siļķes gabaliņu, kuru nedaudz iespiež krēmsierā, lai virsma būtu līdzenāka. Pa virsu kārto noslēdzošo biešu šķēļu kārtu. Virsū uzspiež krēmsiera rozītes. Dekorē ar baziliku.
Biešu uzkodas

Sastāvdaļas
- 2 bietes
- 100 g krēmsiera
- 40 g marinētas siļķes
- Dažas bazilika lapiņas
Pagatavošana
Novāra bietes, līdz tās gandrīz mīkstas, sagriež šķēlēs aptuveni 5 mm biezumā. Kārto uz cepampannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes. Ceptās biešu šķēles kārto uz šķīvja. Uz katras šķēles liek virsū krēmsiera piciņu un siļķes gabaliņu, kuru nedaudz iespiež krēmsierā, lai virsma būtu līdzenāka. Pa virsu kārto noslēdzošo biešu šķēļu kārtu. Virsū uzspiež krēmsiera rozītes. Dekorē ar baziliku.