Ķiršu ievārījums

Sastāvdaļas

2 puslitra burciņām

  • 1 kg ķiršu
  • 500 g ievārījuma cukura

Pagatavošanas video

Vispirms no ķiršiem atdala kauliņus. Ķiršus liek katliņā un vāra uz mērenas uguns 10 līdz 15 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru (var arī parasto cukuru, bet tad sanāks šķidras konsistences ievārījums) un vāra vēl 10 minūtes. Uzvārītos ķiršus pilda sterilizētās burciņās.


Receptes apraksts

Pagatavošana

Vidēji grūti 1h

Vispirms no ķiršiem atdala kauliņus. Ķiršus liek katliņā un vāra uz mērenas uguns 10 līdz 15 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru (var arī parasto cukuru, bet tad sanāks šķidras konsistences ievārījums) un vāra vēl 10 minūtes. Uzvārītos ķiršus pilda sterilizētās burciņās.


Ķiršu ievārījums

Receptes apraksts
1h Vidēji grūti

Sastāvdaļas

2 puslitra burciņām

  • 1 kg ķiršu
  • 500 g ievārījuma cukura

Pagatavošana

Vispirms no ķiršiem atdala kauliņus. Ķiršus liek katliņā un vāra uz mērenas uguns 10 līdz 15 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru (var arī parasto cukuru, bet tad sanāks šķidras konsistences ievārījums) un vāra vēl 10 minūtes. Uzvārītos ķiršus pilda sterilizētās burciņās.