Ķiršu ievārījums
Sastāvdaļas
- 1 kg ķiršu
- 500 g ievārījuma cukura
Pagatavošanas video
Vispirms no ķiršiem atdala kauliņus. Ķiršus liek katliņā un vāra uz mērenas uguns 10 līdz 15 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru (var arī parasto cukuru, bet tad sanāks šķidras konsistences ievārījums) un vāra vēl 10 minūtes. Uzvārītos ķiršus pilda sterilizētās burciņās.

Pagatavošana
Vispirms no ķiršiem atdala kauliņus. Ķiršus liek katliņā un vāra uz mērenas uguns 10 līdz 15 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru (var arī parasto cukuru, bet tad sanāks šķidras konsistences ievārījums) un vāra vēl 10 minūtes. Uzvārītos ķiršus pilda sterilizētās burciņās.
Ķiršu ievārījums

Sastāvdaļas
- 1 kg ķiršu
- 500 g ievārījuma cukura
Pagatavošana
Vispirms no ķiršiem atdala kauliņus. Ķiršus liek katliņā un vāra uz mērenas uguns 10 līdz 15 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru (var arī parasto cukuru, bet tad sanāks šķidras konsistences ievārījums) un vāra vēl 10 minūtes. Uzvārītos ķiršus pilda sterilizētās burciņās.