Ķiršu burbuļtēja

Sastāvdaļas

2 personām

  • 50 g ķiršu
  • 20 g cukura
  • 15 g ķiršu sīrupa
  • ½ citrona
  • Tapiokas vai kukurūzas ciete
  • Ledus
  • Zaļā tēja

Pagatavošanas video

No ķiršiem atdala kauliņus. Pievieno ķiršiem cukuru un kārtīgi sablendē. Pielej nedaudz ūdens un maisot ik pa laikam pievieno cieti, līdz izveidojas viendabīga masa. No masas veido mazas bumbiņas, kuras apviļā cietē. Liek katlā un vāra 10 minūtes, pēc tam nogriež uguni, uzliek vāku un atstāj uz 20 minūtēm. Glāzē veido dzērienu: vispirms ieber ķiršu bumbiņas, tad ledu, sīrupu, citrona sulu, zaļo tēju un samaisa. Dekorē ar piparmētru.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Vidēji grūti 30min

No ķiršiem atdala kauliņus. Pievieno ķiršiem cukuru un kārtīgi sablendē. Pielej nedaudz ūdens un maisot ik pa laikam pievieno cieti, līdz izveidojas viendabīga masa. No masas veido mazas bumbiņas, kuras apviļā cietē. Liek katlā un vāra 10 minūtes, pēc tam nogriež uguni, uzliek vāku un atstāj uz 20 minūtēm. Glāzē veido dzērienu: vispirms ieber ķiršu bumbiņas, tad ledu, sīrupu, citrona sulu, zaļo tēju un samaisa. Dekorē ar piparmētru.

Ķiršu burbuļtēja

Receptes apraksts
30min Vidēji grūti

Sastāvdaļas

2 personām

  • 50 g ķiršu
  • 20 g cukura
  • 15 g ķiršu sīrupa
  • ½ citrona
  • Tapiokas vai kukurūzas ciete
  • Ledus
  • Zaļā tēja

Pagatavošana

No ķiršiem atdala kauliņus. Pievieno ķiršiem cukuru un kārtīgi sablendē. Pielej nedaudz ūdens un maisot ik pa laikam pievieno cieti, līdz izveidojas viendabīga masa. No masas veido mazas bumbiņas, kuras apviļā cietē. Liek katlā un vāra 10 minūtes, pēc tam nogriež uguni, uzliek vāku un atstāj uz 20 minūtēm. Glāzē veido dzērienu: vispirms ieber ķiršu bumbiņas, tad ledu, sīrupu, citrona sulu, zaļo tēju un samaisa. Dekorē ar piparmētru.

Līdzīgās receptes