Ķiršu burbuļtēja
Sastāvdaļas
- 50 g ķiršu
- 20 g cukura
- 15 g ķiršu sīrupa
- ½ citrona
- Tapiokas vai kukurūzas ciete
- Ledus
- Zaļā tēja
Pagatavošanas video
No ķiršiem atdala kauliņus. Pievieno ķiršiem cukuru un kārtīgi sablendē. Pielej nedaudz ūdens un maisot ik pa laikam pievieno cieti, līdz izveidojas viendabīga masa. No masas veido mazas bumbiņas, kuras apviļā cietē. Liek katlā un vāra 10 minūtes, pēc tam nogriež uguni, uzliek vāku un atstāj uz 20 minūtēm. Glāzē veido dzērienu: vispirms ieber ķiršu bumbiņas, tad ledu, sīrupu, citrona sulu, zaļo tēju un samaisa. Dekorē ar piparmētru.

Pagatavošana
No ķiršiem atdala kauliņus. Pievieno ķiršiem cukuru un kārtīgi sablendē. Pielej nedaudz ūdens un maisot ik pa laikam pievieno cieti, līdz izveidojas viendabīga masa. No masas veido mazas bumbiņas, kuras apviļā cietē. Liek katlā un vāra 10 minūtes, pēc tam nogriež uguni, uzliek vāku un atstāj uz 20 minūtēm. Glāzē veido dzērienu: vispirms ieber ķiršu bumbiņas, tad ledu, sīrupu, citrona sulu, zaļo tēju un samaisa. Dekorē ar piparmētru.
Ķiršu burbuļtēja

Sastāvdaļas
- 50 g ķiršu
- 20 g cukura
- 15 g ķiršu sīrupa
- ½ citrona
- Tapiokas vai kukurūzas ciete
- Ledus
- Zaļā tēja
Pagatavošana
No ķiršiem atdala kauliņus. Pievieno ķiršiem cukuru un kārtīgi sablendē. Pielej nedaudz ūdens un maisot ik pa laikam pievieno cieti, līdz izveidojas viendabīga masa. No masas veido mazas bumbiņas, kuras apviļā cietē. Liek katlā un vāra 10 minūtes, pēc tam nogriež uguni, uzliek vāku un atstāj uz 20 minūtēm. Glāzē veido dzērienu: vispirms ieber ķiršu bumbiņas, tad ledu, sīrupu, citrona sulu, zaļo tēju un samaisa. Dekorē ar piparmētru.