Rupjmaizes kārtojums burciņā
Sastāvdaļas
- 200 ml saldā krējuma
- 2 mīkstas rupjmaizes šķēles
- 10 g muskovado cukura
- 5 g kanēļa
- Šķipsna vaniļas cukura
- Dzērveņu ievārījums
- Saldējot žāvētas avenes pasniegšanai
Pagatavošanas video
Maizei nogriež garoziņu un sarīvē uz rupjās rīves. Sajauc ar cukuru un kanēli, izklāj cepešpannā un cep 15 minūtes 170 grādos. Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru.
Veido kārtojumu: burciņu lejasdaļu izkaisa ar trešo daļu rīvmaizes. Pāri klāj ievārījuma kārtu, tad pusi putukrējuma. Atkal ievārījumu un visbeidzot atlikušo rīvmaizi.
Dekorē ar avenēm.

Pagatavošana
Maizei nogriež garoziņu un sarīvē uz rupjās rīves. Sajauc ar cukuru un kanēli, izklāj cepešpannā un cep 15 minūtes 170 grādos. Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru.
Veido kārtojumu: burciņu lejasdaļu izkaisa ar trešo daļu rīvmaizes. Pāri klāj ievārījuma kārtu, tad pusi putukrējuma. Atkal ievārījumu un visbeidzot atlikušo rīvmaizi.
Dekorē ar avenēm.
Rupjmaizes kārtojums burciņā

Sastāvdaļas
- 200 ml saldā krējuma
- 2 mīkstas rupjmaizes šķēles
- 10 g muskovado cukura
- 5 g kanēļa
- Šķipsna vaniļas cukura
- Dzērveņu ievārījums
- Saldējot žāvētas avenes pasniegšanai
Pagatavošana
Maizei nogriež garoziņu un sarīvē uz rupjās rīves. Sajauc ar cukuru un kanēli, izklāj cepešpannā un cep 15 minūtes 170 grādos. Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru.
Veido kārtojumu: burciņu lejasdaļu izkaisa ar trešo daļu rīvmaizes. Pāri klāj ievārījuma kārtu, tad pusi putukrējuma. Atkal ievārījumu un visbeidzot atlikušo rīvmaizi.
Dekorē ar avenēm.


