Salāti ar vistas fileju

Sastāvdaļas

2 personām

  • 300 g vistas filejas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote balzamiko etiķa
  • 1 tējkarote paprikas pulvera
  • 1 tējkarote kaltēta oregano
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 citrons
  • 2 saujas salātu
  • 100 g konservētu turku zirņu
  • 2 mazie gurķi
  • 50 g fetas siera
  • 50 g olīvu
  • 1 avokado
  • 100 g cherry tomātu
  • 50 ml olīveļļas
  • sula no puse citrona
  • 2 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • 1 ēdamkarote medus
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošanas video

Bļodā liec gabaliņos sagrieztu vistas fileju, olīveļļu, balzamiko etiķi, paprikas pulveri, oregano, sagrieztu sīpolu, sakapātas ķiploku daiviņas, sulu no viena citrona. Samaisi un marinē 15 minūtes vai nakti. Cep uz ieeļļotas pannas 7-9 minūtes.

Pagatavo salātu mērci - bļodiņā pievieno olīveļļu, citrona sulu, sarkanvīna etiķi, sinepes, medu, sāli un piparus pēc garšas un samaisi.

Pagatavo salātus - bļodā kārto salātus, turku zirņus, šķēlēs sagrieztus gurķus, olīvas, vistu, uz pusēm pārgrieztus cherry tomātus, sagrieztu avokado un sadrupinātu fetas sieru.


Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 40min

Bļodā liec gabaliņos sagrieztu vistas fileju, olīveļļu, balzamiko etiķi, paprikas pulveri, oregano, sagrieztu sīpolu, sakapātas ķiploku daiviņas, sulu no viena citrona. Samaisi un marinē 15 minūtes vai nakti. Cep uz ieeļļotas pannas 7-9 minūtes.

Pagatavo salātu mērci - bļodiņā pievieno olīveļļu, citrona sulu, sarkanvīna etiķi, sinepes, medu, sāli un piparus pēc garšas un samaisi.

Pagatavo salātus - bļodā kārto salātus, turku zirņus, šķēlēs sagrieztus gurķus, olīvas, vistu, uz pusēm pārgrieztus cherry tomātus, sagrieztu avokado un sadrupinātu fetas sieru.


Salāti ar vistas fileju

Receptes apraksts
40min Viegli

Sastāvdaļas

2 personām

  • 300 g vistas filejas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote balzamiko etiķa
  • 1 tējkarote paprikas pulvera
  • 1 tējkarote kaltēta oregano
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 citrons
  • 2 saujas salātu
  • 100 g konservētu turku zirņu
  • 2 mazie gurķi
  • 50 g fetas siera
  • 50 g olīvu
  • 1 avokado
  • 100 g cherry tomātu
  • 50 ml olīveļļas
  • sula no puse citrona
  • 2 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • 1 ēdamkarote medus
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

Bļodā liec gabaliņos sagrieztu vistas fileju, olīveļļu, balzamiko etiķi, paprikas pulveri, oregano, sagrieztu sīpolu, sakapātas ķiploku daiviņas, sulu no viena citrona. Samaisi un marinē 15 minūtes vai nakti. Cep uz ieeļļotas pannas 7-9 minūtes.

Pagatavo salātu mērci - bļodiņā pievieno olīveļļu, citrona sulu, sarkanvīna etiķi, sinepes, medu, sāli un piparus pēc garšas un samaisi.

Pagatavo salātus - bļodā kārto salātus, turku zirņus, šķēlēs sagrieztus gurķus, olīvas, vistu, uz pusēm pārgrieztus cherry tomātus, sagrieztu avokado un sadrupinātu fetas sieru.