Cīsiņš mīklā
Sastāvdaļas
- Cīsiņi
- 3 ēdamkarotes tomātu mērces
- 1 tējkarote klasisko sinepju
- 1 ola
- Milti
- Kārtainā rauga mīkla
- Cietais siers
- Sezama sēkliņas
- Bazilika lapiņas dekoram
Pagatavošanas video
Bļodiņā sajauc tomātu mērci ar sinepēm. Galdu pārber ar miltiem un izrullē kārtaino mīklu nedaudz plānāku. Pārsmērē ar tomātu mērces un sinepju maisījumu, pārber rīvētu cieto sieru. Tad mīklu sagriež garās, 3 cm platās strēmelēs. Uzvāra cīsiņus. Mīklas strēmeli uzmanīgi tin riņķī uzvārītam un atdzesētam cīsiņam. Procesu atkārto arī ar pārējiem cīsiņiem. Kad cīsiņi satīti liek uz cepešpannas, pārsmērē ar sakultu olu, pārber sezama sēkliņas un liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes. Cīsiņus mīklā pasniedz uz šķīvja un dekorē ar bazilika lapiņām.

Pagatavošana
Bļodiņā sajauc tomātu mērci ar sinepēm. Galdu pārber ar miltiem un izrullē kārtaino mīklu nedaudz plānāku. Pārsmērē ar tomātu mērces un sinepju maisījumu, pārber rīvētu cieto sieru. Tad mīklu sagriež garās, 3 cm platās strēmelēs. Uzvāra cīsiņus. Mīklas strēmeli uzmanīgi tin riņķī uzvārītam un atdzesētam cīsiņam. Procesu atkārto arī ar pārējiem cīsiņiem. Kad cīsiņi satīti liek uz cepešpannas, pārsmērē ar sakultu olu, pārber sezama sēkliņas un liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes. Cīsiņus mīklā pasniedz uz šķīvja un dekorē ar bazilika lapiņām.
Cīsiņš mīklā

Sastāvdaļas
- Cīsiņi
- 3 ēdamkarotes tomātu mērces
- 1 tējkarote klasisko sinepju
- 1 ola
- Milti
- Kārtainā rauga mīkla
- Cietais siers
- Sezama sēkliņas
- Bazilika lapiņas dekoram
Pagatavošana
Bļodiņā sajauc tomātu mērci ar sinepēm. Galdu pārber ar miltiem un izrullē kārtaino mīklu nedaudz plānāku. Pārsmērē ar tomātu mērces un sinepju maisījumu, pārber rīvētu cieto sieru. Tad mīklu sagriež garās, 3 cm platās strēmelēs. Uzvāra cīsiņus. Mīklas strēmeli uzmanīgi tin riņķī uzvārītam un atdzesētam cīsiņam. Procesu atkārto arī ar pārējiem cīsiņiem. Kad cīsiņi satīti liek uz cepešpannas, pārsmērē ar sakultu olu, pārber sezama sēkliņas un liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes. Cīsiņus mīklā pasniedz uz šķīvja un dekorē ar bazilika lapiņām.