Ābolu ievārījums

Sastāvdaļas

2 burciņas

  • 1 kg ābolu
  • 500 g cukura
  • 1/2 tējkarotes kanēļa pulvera
  • Puscitrona sula

Pagatavošanas video

Ābolus nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Ber katlā, pievieno pavisam nedaudz ūdens un, palaikam apmaisot, vāra, līdz āboli sāk izšķīst. Pielej vēl nedaudz ūdens, cukuru, kanēli, citrona sulu un vāra vēl 20 minūtes. Ievārījumu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 1h 20min

Ābolus nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Ber katlā, pievieno pavisam nedaudz ūdens un, palaikam apmaisot, vāra, līdz āboli sāk izšķīst. Pielej vēl nedaudz ūdens, cukuru, kanēli, citrona sulu un vāra vēl 20 minūtes. Ievārījumu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.

Ābolu ievārījums

Receptes apraksts
1h 20min Viegli

Sastāvdaļas

2 burciņas

  • 1 kg ābolu
  • 500 g cukura
  • 1/2 tējkarotes kanēļa pulvera
  • Puscitrona sula

Pagatavošana

Ābolus nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Ber katlā, pievieno pavisam nedaudz ūdens un, palaikam apmaisot, vāra, līdz āboli sāk izšķīst. Pielej vēl nedaudz ūdens, cukuru, kanēli, citrona sulu un vāra vēl 20 minūtes. Ievārījumu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.