Ābolu ievārījums
Sastāvdaļas
- 1 kg ābolu
- 500 g cukura
- 1/2 tējkarotes kanēļa pulvera
- Puscitrona sula
Pagatavošanas video
Ābolus nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Ber katlā, pievieno pavisam nedaudz ūdens un, palaikam apmaisot, vāra, līdz āboli sāk izšķīst. Pielej vēl nedaudz ūdens, cukuru, kanēli, citrona sulu un vāra vēl 20 minūtes. Ievārījumu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.

Pagatavošana
Ābolus nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Ber katlā, pievieno pavisam nedaudz ūdens un, palaikam apmaisot, vāra, līdz āboli sāk izšķīst. Pielej vēl nedaudz ūdens, cukuru, kanēli, citrona sulu un vāra vēl 20 minūtes. Ievārījumu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.
Ābolu ievārījums

Sastāvdaļas
- 1 kg ābolu
- 500 g cukura
- 1/2 tējkarotes kanēļa pulvera
- Puscitrona sula
Pagatavošana
Ābolus nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Ber katlā, pievieno pavisam nedaudz ūdens un, palaikam apmaisot, vāra, līdz āboli sāk izšķīst. Pielej vēl nedaudz ūdens, cukuru, kanēli, citrona sulu un vāra vēl 20 minūtes. Ievārījumu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsā vietā.