Jāņu rīta aukstā zupa
CMS RECIPE DETAILS INGREDIENTS
- 1 l paniņu
- 5 redīsi
- 1 garais gurķis
- 1 čili pipars
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarote citronu sulas
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- Pustējkarote piparu
- Pustējkarote sāls
- Sauja sālītu apgrauzdētu riekstu
- Saišķītis diļļu
CMS RECIPE DETAILS PREPARATION VIDEO
Gurķi un redīsu sīki sagriež. Čili piparu sīki, sīki sakapā, ķiploku sarīvē. Dilles un riekstus rupji sakapā. Nedaudz diļļu un riekstu atliek pasniegšanai. Visu sajauc, pievienojot citrona sulu, olīveļļu, piparus un sāli. Iejauc paniņas. Pirms pasniegšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz 30 minūtes. Pārkaisa ar atliktajiem riekstiem un dillēm.

CMS RECIPE DETAILS PREPARATION
Gurķi un redīsu sīki sagriež. Čili piparu sīki, sīki sakapā, ķiploku sarīvē. Dilles un riekstus rupji sakapā. Nedaudz diļļu un riekstu atliek pasniegšanai. Visu sajauc, pievienojot citrona sulu, olīveļļu, piparus un sāli. Iejauc paniņas. Pirms pasniegšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz 30 minūtes. Pārkaisa ar atliktajiem riekstiem un dillēm.
Jāņu rīta aukstā zupa

CMS RECIPE DETAILS INGREDIENTS
- 1 l paniņu
- 5 redīsi
- 1 garais gurķis
- 1 čili pipars
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarote citronu sulas
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- Pustējkarote piparu
- Pustējkarote sāls
- Sauja sālītu apgrauzdētu riekstu
- Saišķītis diļļu
CMS RECIPE DETAILS PREPARATION
Gurķi un redīsu sīki sagriež. Čili piparu sīki, sīki sakapā, ķiploku sarīvē. Dilles un riekstus rupji sakapā. Nedaudz diļļu un riekstu atliek pasniegšanai. Visu sajauc, pievienojot citrona sulu, olīveļļu, piparus un sāli. Iejauc paniņas. Pirms pasniegšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz 30 minūtes. Pārkaisa ar atliktajiem riekstiem un dillēm.
