Gruboto ar bietēm

Sastāvdaļas

4 personām

  • 700 ml dārzeņu buljona
  • 400 g grūbu
  • 150 g sīpolu
  • 150 g biešu
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Kazas siers
  • Pētersīļi

Pagatavošanas video

Katliņā uzvāra buljonu. Smalki sagriež sīpolu, sarīvē ķiploku daiviņas, kubiņos sagriež bieti. Pannā lej olīveļļu, liek sīpolu, ķiploku un nedaudz apcep. Pievieno grūbas, apmaisot nedaudz apcep, pievieno bietes, sāli un piparus pēc sajūtas, pielej dažus kausiņus dārzeņu buljona. Visu samaisa. Sautē ar vāku aptuveni 30 minūtes, palaikam apmaisot un pielejot buljonu, līdz grūbas mīkstas. Pasniedz ar kazas sieru un pētersīļiem.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Vidēji grūti 1h

Katliņā uzvāra buljonu. Smalki sagriež sīpolu, sarīvē ķiploku daiviņas, kubiņos sagriež bieti. Pannā lej olīveļļu, liek sīpolu, ķiploku un nedaudz apcep. Pievieno grūbas, apmaisot nedaudz apcep, pievieno bietes, sāli un piparus pēc sajūtas, pielej dažus kausiņus dārzeņu buljona. Visu samaisa. Sautē ar vāku aptuveni 30 minūtes, palaikam apmaisot un pielejot buljonu, līdz grūbas mīkstas. Pasniedz ar kazas sieru un pētersīļiem.

Gruboto ar bietēm

Receptes apraksts
1h Vidēji grūti

Sastāvdaļas

4 personām

  • 700 ml dārzeņu buljona
  • 400 g grūbu
  • 150 g sīpolu
  • 150 g biešu
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Kazas siers
  • Pētersīļi

Pagatavošana

Katliņā uzvāra buljonu. Smalki sagriež sīpolu, sarīvē ķiploku daiviņas, kubiņos sagriež bieti. Pannā lej olīveļļu, liek sīpolu, ķiploku un nedaudz apcep. Pievieno grūbas, apmaisot nedaudz apcep, pievieno bietes, sāli un piparus pēc sajūtas, pielej dažus kausiņus dārzeņu buljona. Visu samaisa. Sautē ar vāku aptuveni 30 minūtes, palaikam apmaisot un pielejot buljonu, līdz grūbas mīkstas. Pasniedz ar kazas sieru un pētersīļiem.