Jogurta deserts ar ogām

Sastāvdaļas

4 personām

  • 350 g zemeņu jogurta
  • 20 g želatīna
  • 8 g vaniļas cukura
  • Laima sula

Pagatavošanas video

Nelielā trauciņā ieber želatīnu, pārlej aukstu ūdeni. Želatīnu uzbriedina un pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Jogurtam pievieno vaniļas cukuru, laima sulu un izšķīdināto želatīnu. Visu rūpīgi samaisa. Sagatavoto jogurta masu lej formiņās. Liek ledusskapī uz 5 stundām, tad izņem no formiņām un dekorē ar svaigām ogām.


Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 5h

Nelielā trauciņā ieber želatīnu, pārlej aukstu ūdeni. Želatīnu uzbriedina un pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Jogurtam pievieno vaniļas cukuru, laima sulu un izšķīdināto želatīnu. Visu rūpīgi samaisa. Sagatavoto jogurta masu lej formiņās. Liek ledusskapī uz 5 stundām, tad izņem no formiņām un dekorē ar svaigām ogām.


Jogurta deserts ar ogām

Receptes apraksts
5h Viegli

Sastāvdaļas

4 personām

  • 350 g zemeņu jogurta
  • 20 g želatīna
  • 8 g vaniļas cukura
  • Laima sula

Pagatavošana

Nelielā trauciņā ieber želatīnu, pārlej aukstu ūdeni. Želatīnu uzbriedina un pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Jogurtam pievieno vaniļas cukuru, laima sulu un izšķīdināto želatīnu. Visu rūpīgi samaisa. Sagatavoto jogurta masu lej formiņās. Liek ledusskapī uz 5 stundām, tad izņem no formiņām un dekorē ar svaigām ogām.