Jogurta deserts ar ogām
Sastāvdaļas
- 350 g zemeņu jogurta
- 20 g želatīna
- 8 g vaniļas cukura
- Laima sula
Pagatavošanas video
Nelielā trauciņā ieber želatīnu, pārlej aukstu ūdeni. Želatīnu uzbriedina un pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Jogurtam pievieno vaniļas cukuru, laima sulu un izšķīdināto želatīnu. Visu rūpīgi samaisa. Sagatavoto jogurta masu lej formiņās. Liek ledusskapī uz 5 stundām, tad izņem no formiņām un dekorē ar svaigām ogām.

Pagatavošana
Nelielā trauciņā ieber želatīnu, pārlej aukstu ūdeni. Želatīnu uzbriedina un pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Jogurtam pievieno vaniļas cukuru, laima sulu un izšķīdināto želatīnu. Visu rūpīgi samaisa. Sagatavoto jogurta masu lej formiņās. Liek ledusskapī uz 5 stundām, tad izņem no formiņām un dekorē ar svaigām ogām.
Jogurta deserts ar ogām

Sastāvdaļas
- 350 g zemeņu jogurta
- 20 g želatīna
- 8 g vaniļas cukura
- Laima sula
Pagatavošana
Nelielā trauciņā ieber želatīnu, pārlej aukstu ūdeni. Želatīnu uzbriedina un pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Jogurtam pievieno vaniļas cukuru, laima sulu un izšķīdināto želatīnu. Visu rūpīgi samaisa. Sagatavoto jogurta masu lej formiņās. Liek ledusskapī uz 5 stundām, tad izņem no formiņām un dekorē ar svaigām ogām.