Plūmju drumstalu deserts

Sastāvdaļas

6 personām

  • 400 g plūmju
  • 150 g auzu miltu
  • 80 g sviesta
  • 60 g brūnā cukura
  • 35 g auzu pārslu
  • 35 g cukura
  • Šķipsna sāls
  • Pūdercukurs

Pagatavošanas video

Bļodā ieber miltus, sāli, cukuru, auzu pārslas un izmaisa. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu vēsu sviestu un ar rokām samīca drumstalās. Cepamtraukā izkārto plūmju pusītes un pārber ar brūno cukuru. Pēc tam pārber sagatavotās drumstalas un liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 25 minūtes.

Kad deserts atdzisis, pārkaisa ar pūdercukuru.




Receptes apraksts

Pagatavošana

Vidēji grūti 1h 20min

Bļodā ieber miltus, sāli, cukuru, auzu pārslas un izmaisa. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu vēsu sviestu un ar rokām samīca drumstalās. Cepamtraukā izkārto plūmju pusītes un pārber ar brūno cukuru. Pēc tam pārber sagatavotās drumstalas un liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 25 minūtes.

Kad deserts atdzisis, pārkaisa ar pūdercukuru.




Plūmju drumstalu deserts

Receptes apraksts
1h 20min Vidēji grūti

Sastāvdaļas

6 personām

  • 400 g plūmju
  • 150 g auzu miltu
  • 80 g sviesta
  • 60 g brūnā cukura
  • 35 g auzu pārslu
  • 35 g cukura
  • Šķipsna sāls
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

Bļodā ieber miltus, sāli, cukuru, auzu pārslas un izmaisa. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu vēsu sviestu un ar rokām samīca drumstalās. Cepamtraukā izkārto plūmju pusītes un pārber ar brūno cukuru. Pēc tam pārber sagatavotās drumstalas un liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 25 minūtes.

Kad deserts atdzisis, pārkaisa ar pūdercukuru.