Aukstā zupa
Sastāvdaļas
4 personām
- 1 l kefīra
- 250 g marinētu biešu
- 2 kartupeļi
- 2 olas
- 1 tējkarote mārrutku
- Šķipsna sāls
- Šķipsna maltu melno piparu
- Dekoram dilles, lociņi un vārīta ola
Pagatavošanas video
Olu un kartupeļus uzvāra un atdzesē. Kartupeļus sagriež šaurās strēmelēs un ieber bļodā. Pievieno smalki sagrieztu olu, bietes, mārrutkus, sāli, piparus un kefīru. Visu samaisa. Dekorē ar dillēm, lociņiem un vārītu olu.

Pagatavošana
Viegli 30min
Olu un kartupeļus uzvāra un atdzesē. Kartupeļus sagriež šaurās strēmelēs un ieber bļodā. Pievieno smalki sagrieztu olu, bietes, mārrutkus, sāli, piparus un kefīru. Visu samaisa. Dekorē ar dillēm, lociņiem un vārītu olu.
Aukstā zupa

30min Viegli
Sastāvdaļas
4 personām
- 1 l kefīra
- 250 g marinētu biešu
- 2 kartupeļi
- 2 olas
- 1 tējkarote mārrutku
- Šķipsna sāls
- Šķipsna maltu melno piparu
- Dekoram dilles, lociņi un vārīta ola
Pagatavošana
Olu un kartupeļus uzvāra un atdzesē. Kartupeļus sagriež šaurās strēmelēs un ieber bļodā. Pievieno smalki sagrieztu olu, bietes, mārrutkus, sāli, piparus un kefīru. Visu samaisa. Dekorē ar dillēm, lociņiem un vārītu olu.
Līdzīgās receptes
1h
Vidēji grūti
30min
Vidēji grūti
1h
Viegli