Liellopa gaļas sautējums

Sastāvdaļas

4 personām

  • 500 g liellopu gaļas
  • 2 sīpoli
  • 6 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • Pipari
  • 100 ml sarkanvīna
  • 2 kāļi
  • 6 mazie burkāniņi
  • Timiāna lapiņas
  • 500 ml dārzeņu buljona
  • Pētersīļi dekoram

Pagatavošanas video

Palielos gabalos sagrieztu liellopu gaļu apcep uz pannas kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiploka daiviņām. Pievieno sāli, piparus, sarkanvīnu un cep, līdz vīns ir samazinājies uz pusi. Visu ievieto cepešpannā, pievieno kubiņos sagrieztu kāli, burkānus, timiāna lapiņas, dārzeņu buljonu un cep cepeškrāsnī 200 grādos 1 stundu un 20 minūtes. Dekorē ar sakapātiem pētersīļiem. 

Liellopa gaļas sautējums

Pagatavošana

Vidēji grūti 2h

Palielos gabalos sagrieztu liellopu gaļu apcep uz pannas kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiploka daiviņām. Pievieno sāli, piparus, sarkanvīnu un cep, līdz vīns ir samazinājies uz pusi. Visu ievieto cepešpannā, pievieno kubiņos sagrieztu kāli, burkānus, timiāna lapiņas, dārzeņu buljonu un cep cepeškrāsnī 200 grādos 1 stundu un 20 minūtes. Dekorē ar sakapātiem pētersīļiem. 

Liellopa gaļas sautējums

Liellopa gaļas sautējums
2h Vidēji grūti

Sastāvdaļas

4 personām

  • 500 g liellopu gaļas
  • 2 sīpoli
  • 6 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • Pipari
  • 100 ml sarkanvīna
  • 2 kāļi
  • 6 mazie burkāniņi
  • Timiāna lapiņas
  • 500 ml dārzeņu buljona
  • Pētersīļi dekoram

Pagatavošana

Palielos gabalos sagrieztu liellopu gaļu apcep uz pannas kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiploka daiviņām. Pievieno sāli, piparus, sarkanvīnu un cep, līdz vīns ir samazinājies uz pusi. Visu ievieto cepešpannā, pievieno kubiņos sagrieztu kāli, burkānus, timiāna lapiņas, dārzeņu buljonu un cep cepeškrāsnī 200 grādos 1 stundu un 20 minūtes. Dekorē ar sakapātiem pētersīļiem.