Dzērveņu punšs
Sastāvdaļas
- 500 g dzērveņu
- 500 ml dzērveņu sulas
- 500 ml minerālūdens
- 250 ml apelsīnu sulas
- 200 ml ruma (var iztikt bez)
- 150 ml medus vai sīrupa
- 8 smaržīgie pipari
- 5 krustnagliņas
- 2 kanēļa standziņas
- Šķēlītēs sagriezts gabaliņš ingvera
- Zvaigžņu anīss, dzērvenes, piparmētru lapiņas, apelsīnu un laimu šķēlītes dekorēšanai
- Ledus pasniegšanai
Pagatavošanas video
Katlā lej 100 ml ūdens, pievieno dzērvenes, medu un garšvielas. Virs lēnas liesmas karsē apmēram piecas minūtes.
Ļauj atdzist, sastampā un izspiež caur sietu. Lej boles traukā, pievieno dzērveņu sulu, apelsīnu sulu un rumu. Sajauc.
Pievieno pāris sauju ledus un minerālūdeni. Izdekorē.

Pagatavošana
Katlā lej 100 ml ūdens, pievieno dzērvenes, medu un garšvielas. Virs lēnas liesmas karsē apmēram piecas minūtes.
Ļauj atdzist, sastampā un izspiež caur sietu. Lej boles traukā, pievieno dzērveņu sulu, apelsīnu sulu un rumu. Sajauc.
Pievieno pāris sauju ledus un minerālūdeni. Izdekorē.
Dzērveņu punšs

Sastāvdaļas
- 500 g dzērveņu
- 500 ml dzērveņu sulas
- 500 ml minerālūdens
- 250 ml apelsīnu sulas
- 200 ml ruma (var iztikt bez)
- 150 ml medus vai sīrupa
- 8 smaržīgie pipari
- 5 krustnagliņas
- 2 kanēļa standziņas
- Šķēlītēs sagriezts gabaliņš ingvera
- Zvaigžņu anīss, dzērvenes, piparmētru lapiņas, apelsīnu un laimu šķēlītes dekorēšanai
- Ledus pasniegšanai
Pagatavošana
Katlā lej 100 ml ūdens, pievieno dzērvenes, medu un garšvielas. Virs lēnas liesmas karsē apmēram piecas minūtes.
Ļauj atdzist, sastampā un izspiež caur sietu. Lej boles traukā, pievieno dzērveņu sulu, apelsīnu sulu un rumu. Sajauc.
Pievieno pāris sauju ledus un minerālūdeni. Izdekorē.
