Aukstā itāļu tomātu zupa

Sastāvdaļas

2 personām

  • 500–700 ml tomātu sulas
  • 2 brangi tomāti (sēklotne izņemta, sagriezti gabaliņos)
  • 1 garais gurķis (sagriezts gabaliņos)
  • 1/2 dzeltenās paprikas (sagriezta gabaliņos)
  • 2 sarīvētas ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 2–3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 tējkarote sāls
  • Liela šķipsna melno piparu
  • Tabasko mērce pēc garšas

Pagatavošanas video

Dārzeņus, ķiploku, pētersīļus, eļļu, sāli un piparus sajauc. Pievieno tomātu sulu un samaisa. Pēc garšas pievieno citrona sulu un tabasko mērci. Pirms baudīšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz pusstundu.


Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 1h

Dārzeņus, ķiploku, pētersīļus, eļļu, sāli un piparus sajauc. Pievieno tomātu sulu un samaisa. Pēc garšas pievieno citrona sulu un tabasko mērci. Pirms baudīšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz pusstundu.


Aukstā itāļu tomātu zupa

Receptes apraksts
1h Viegli

Sastāvdaļas

2 personām

  • 500–700 ml tomātu sulas
  • 2 brangi tomāti (sēklotne izņemta, sagriezti gabaliņos)
  • 1 garais gurķis (sagriezts gabaliņos)
  • 1/2 dzeltenās paprikas (sagriezta gabaliņos)
  • 2 sarīvētas ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 2–3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 tējkarote sāls
  • Liela šķipsna melno piparu
  • Tabasko mērce pēc garšas

Pagatavošana

Dārzeņus, ķiploku, pētersīļus, eļļu, sāli un piparus sajauc. Pievieno tomātu sulu un samaisa. Pēc garšas pievieno citrona sulu un tabasko mērci. Pirms baudīšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz pusstundu.


Līdzīgās receptes