Aukstā itāļu tomātu zupa
Sastāvdaļas
2 personām
- 500–700 ml tomātu sulas
- 2 brangi tomāti (sēklotne izņemta, sagriezti gabaliņos)
- 1 garais gurķis (sagriezts gabaliņos)
- 1/2 dzeltenās paprikas (sagriezta gabaliņos)
- 2 sarīvētas ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
- 2–3 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 tējkarote sāls
- Liela šķipsna melno piparu
- Tabasko mērce pēc garšas
Pagatavošanas video
Dārzeņus, ķiploku, pētersīļus, eļļu, sāli un piparus sajauc. Pievieno tomātu sulu un samaisa. Pēc garšas pievieno citrona sulu un tabasko mērci. Pirms baudīšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz pusstundu.

Pagatavošana
Viegli 1h
Dārzeņus, ķiploku, pētersīļus, eļļu, sāli un piparus sajauc. Pievieno tomātu sulu un samaisa. Pēc garšas pievieno citrona sulu un tabasko mērci. Pirms baudīšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz pusstundu.
Aukstā itāļu tomātu zupa

1h Viegli
Sastāvdaļas
2 personām
- 500–700 ml tomātu sulas
- 2 brangi tomāti (sēklotne izņemta, sagriezti gabaliņos)
- 1 garais gurķis (sagriezts gabaliņos)
- 1/2 dzeltenās paprikas (sagriezta gabaliņos)
- 2 sarīvētas ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
- 2–3 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 tējkarote sāls
- Liela šķipsna melno piparu
- Tabasko mērce pēc garšas
Pagatavošana
Dārzeņus, ķiploku, pētersīļus, eļļu, sāli un piparus sajauc. Pievieno tomātu sulu un samaisa. Pēc garšas pievieno citrona sulu un tabasko mērci. Pirms baudīšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz pusstundu.
Līdzīgās receptes
1h
Viegli
1h 20min
Viegli
45min
Viegli
6h
Viegli