Liellopa gaļas sautējums
Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 2 sīpoli
- 6 ķiploka daiviņas
- Sāls
- Pipari
- 100 ml sarkanvīna
- 2 kāļi
- 6 mazie burkāniņi
- Timiāna lapiņas
- 500 ml dārzeņu buljona
- Pētersīļi dekoram
Pagatavošanas video
Palielos gabalos sagrieztu liellopu gaļu apcep uz pannas kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiploka daiviņām. Pievieno sāli, piparus, sarkanvīnu un cep, līdz vīns ir samazinājies uz pusi. Visu ievieto cepešpannā, pievieno kubiņos sagrieztu kāli, burkānus, timiāna lapiņas, dārzeņu buljonu un cep cepeškrāsnī 200 grādos 1 stundu un 20 minūtes. Dekorē ar sakapātiem pētersīļiem.

Pagatavošana
Palielos gabalos sagrieztu liellopu gaļu apcep uz pannas kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiploka daiviņām. Pievieno sāli, piparus, sarkanvīnu un cep, līdz vīns ir samazinājies uz pusi. Visu ievieto cepešpannā, pievieno kubiņos sagrieztu kāli, burkānus, timiāna lapiņas, dārzeņu buljonu un cep cepeškrāsnī 200 grādos 1 stundu un 20 minūtes. Dekorē ar sakapātiem pētersīļiem.
Liellopa gaļas sautējums

Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 2 sīpoli
- 6 ķiploka daiviņas
- Sāls
- Pipari
- 100 ml sarkanvīna
- 2 kāļi
- 6 mazie burkāniņi
- Timiāna lapiņas
- 500 ml dārzeņu buljona
- Pētersīļi dekoram
Pagatavošana
Palielos gabalos sagrieztu liellopu gaļu apcep uz pannas kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiploka daiviņām. Pievieno sāli, piparus, sarkanvīnu un cep, līdz vīns ir samazinājies uz pusi. Visu ievieto cepešpannā, pievieno kubiņos sagrieztu kāli, burkānus, timiāna lapiņas, dārzeņu buljonu un cep cepeškrāsnī 200 grādos 1 stundu un 20 minūtes. Dekorē ar sakapātiem pētersīļiem.


