Liellopa krūtiņa ar dzērveņu mērci
Sastāvdaļas
- 2 tējkarotes kūpinātas paprikas
- 1 tējkarote Kajennas piparu
- 1 tējkarote brūnā cukura
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
- 1/2 tējkarotes sīpolu pulvera
- 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
- 3 liellopa krūtiņas gabali
- 250 g ūdens
- 120 g cukura
- 120 g dzērveņu
- Olīveļļa
- 5 g citrona sulas
- 1 krustnagliņa
- Rozmarīnu
Pagatavošanas video
Bļodiņā samaisa kūpinātu papriku, Kajennas piparus, sāli, brūno cukuru, ķiploku pulveri, sīpolu pulveri un piparus – šis būs garšvielu maisījums cepetim.
Cepešpannā ar ieklātu foliju vienu otram blakus liek liellopa krūtiņas gabalus. Pārlej ar olīveļļu un pārber ar garšvielu maisījumu. Visu kārtīgi ierīvē gaļā no abām pusēm. Cieši nosedz ar foliju. Cep cepeškrāsnī 160 grādos aptuveni trīs stundas vai līdz gaļa ir mīksta.
Katliņā lej ūdeni, liek cukuru, dzērvenes, citrona sulu, krustnagliņu. Vāra 15 minūtes.
Pasniedz ar dzērveņu mērci un rozmarīnu.

Pagatavošana
Bļodiņā samaisa kūpinātu papriku, Kajennas piparus, sāli, brūno cukuru, ķiploku pulveri, sīpolu pulveri un piparus – šis būs garšvielu maisījums cepetim.
Cepešpannā ar ieklātu foliju vienu otram blakus liek liellopa krūtiņas gabalus. Pārlej ar olīveļļu un pārber ar garšvielu maisījumu. Visu kārtīgi ierīvē gaļā no abām pusēm. Cieši nosedz ar foliju. Cep cepeškrāsnī 160 grādos aptuveni trīs stundas vai līdz gaļa ir mīksta.
Katliņā lej ūdeni, liek cukuru, dzērvenes, citrona sulu, krustnagliņu. Vāra 15 minūtes.
Pasniedz ar dzērveņu mērci un rozmarīnu.
Liellopa krūtiņa ar dzērveņu mērci

Sastāvdaļas
- 2 tējkarotes kūpinātas paprikas
- 1 tējkarote Kajennas piparu
- 1 tējkarote brūnā cukura
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
- 1/2 tējkarotes sīpolu pulvera
- 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
- 3 liellopa krūtiņas gabali
- 250 g ūdens
- 120 g cukura
- 120 g dzērveņu
- Olīveļļa
- 5 g citrona sulas
- 1 krustnagliņa
- Rozmarīnu
Pagatavošana
Bļodiņā samaisa kūpinātu papriku, Kajennas piparus, sāli, brūno cukuru, ķiploku pulveri, sīpolu pulveri un piparus – šis būs garšvielu maisījums cepetim.
Cepešpannā ar ieklātu foliju vienu otram blakus liek liellopa krūtiņas gabalus. Pārlej ar olīveļļu un pārber ar garšvielu maisījumu. Visu kārtīgi ierīvē gaļā no abām pusēm. Cieši nosedz ar foliju. Cep cepeškrāsnī 160 grādos aptuveni trīs stundas vai līdz gaļa ir mīksta.
Katliņā lej ūdeni, liek cukuru, dzērvenes, citrona sulu, krustnagliņu. Vāra 15 minūtes.
Pasniedz ar dzērveņu mērci un rozmarīnu.
