Kabaču laiviņas ar malto gaļu
Sastāvdaļas
- 2 nelieli kabači
- 500 g maltas cūkgaļas
- 1 sīpols
- 3 g gaļas garšvielu
- Sāls
- Pipari
- Olīveļļa
- Mazie tomātiņi
- Rīvēts siers
- Bazilika lapiņas dekoram
Pagatavošanas video
Kabačus pārgriež uz pusēm un ar karoti izgrebj mīkstumu. Pannā 5 minūtes apcep smalki sagrieztu sīpolu, malto gaļu, no kabačiem izgrebto vidiņu, pievienojot sāli, piparus un gaļas garšvielu. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, kuru nedaudz aplej ar ūdeni un olīveļļu. Tad uz pannas novieto izgrebtās kabaču laiviņas, kuras piepilda ar sacepto malto gaļu. Laiviņas liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos 35 minūtes. Laiviņām pa virsu liek uz pusēm pārgrieztus mazos tomātiņus, pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl 5 minūtes. Pasniedzot dekorē ar bazilika lapiņām.

Pagatavošana
Kabačus pārgriež uz pusēm un ar karoti izgrebj mīkstumu. Pannā 5 minūtes apcep smalki sagrieztu sīpolu, malto gaļu, no kabačiem izgrebto vidiņu, pievienojot sāli, piparus un gaļas garšvielu. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, kuru nedaudz aplej ar ūdeni un olīveļļu. Tad uz pannas novieto izgrebtās kabaču laiviņas, kuras piepilda ar sacepto malto gaļu. Laiviņas liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos 35 minūtes. Laiviņām pa virsu liek uz pusēm pārgrieztus mazos tomātiņus, pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl 5 minūtes. Pasniedzot dekorē ar bazilika lapiņām.
Kabaču laiviņas ar malto gaļu

Sastāvdaļas
- 2 nelieli kabači
- 500 g maltas cūkgaļas
- 1 sīpols
- 3 g gaļas garšvielu
- Sāls
- Pipari
- Olīveļļa
- Mazie tomātiņi
- Rīvēts siers
- Bazilika lapiņas dekoram
Pagatavošana
Kabačus pārgriež uz pusēm un ar karoti izgrebj mīkstumu. Pannā 5 minūtes apcep smalki sagrieztu sīpolu, malto gaļu, no kabačiem izgrebto vidiņu, pievienojot sāli, piparus un gaļas garšvielu. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, kuru nedaudz aplej ar ūdeni un olīveļļu. Tad uz pannas novieto izgrebtās kabaču laiviņas, kuras piepilda ar sacepto malto gaļu. Laiviņas liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos 35 minūtes. Laiviņām pa virsu liek uz pusēm pārgrieztus mazos tomātiņus, pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl 5 minūtes. Pasniedzot dekorē ar bazilika lapiņām.