Burkānu un kāpostu plācenīši
Sastāvdaļas
- 500 g kāpostu
- 220 g burkāni
- 80 g sarkanā paprika
- 70 g milti
- 70 g manna
- 30 g skābais krējums
- 3 olas
- 2 ķiploka daiviņas
- Šķipsna dzeramās sodas
- Sāls
- Pipari
- Olīveļļa
- Pētersīļi dekoram
- Skābais krējums pasniegšanai
Pagatavošanas video
Palielā bļodā sarīvē kāpostu, pievieno sarīvētus burkānus, mazos kubiņos sagrieztu papriku, sarīvētas ķiploka daiviņas, skābo krējumu, sodu, miltus, mannu, olas, sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisa. Uzkarsē pannu, ielej nedaudz olīveļļas un no sagatavotās masas veido plācenīšus. Apcep no abām pusēm zeltaini brūnus. Dekorē ar pētersīļiem. Pasniedz ar skābo krējumu.

Pagatavošana
Palielā bļodā sarīvē kāpostu, pievieno sarīvētus burkānus, mazos kubiņos sagrieztu papriku, sarīvētas ķiploka daiviņas, skābo krējumu, sodu, miltus, mannu, olas, sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisa. Uzkarsē pannu, ielej nedaudz olīveļļas un no sagatavotās masas veido plācenīšus. Apcep no abām pusēm zeltaini brūnus. Dekorē ar pētersīļiem. Pasniedz ar skābo krējumu.
Burkānu un kāpostu plācenīši

Sastāvdaļas
- 500 g kāpostu
- 220 g burkāni
- 80 g sarkanā paprika
- 70 g milti
- 70 g manna
- 30 g skābais krējums
- 3 olas
- 2 ķiploka daiviņas
- Šķipsna dzeramās sodas
- Sāls
- Pipari
- Olīveļļa
- Pētersīļi dekoram
- Skābais krējums pasniegšanai
Pagatavošana
Palielā bļodā sarīvē kāpostu, pievieno sarīvētus burkānus, mazos kubiņos sagrieztu papriku, sarīvētas ķiploka daiviņas, skābo krējumu, sodu, miltus, mannu, olas, sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisa. Uzkarsē pannu, ielej nedaudz olīveļļas un no sagatavotās masas veido plācenīšus. Apcep no abām pusēm zeltaini brūnus. Dekorē ar pētersīļiem. Pasniedz ar skābo krējumu.