Spageti ar maltās gaļas bumbiņām
Sastāvdaļas
- 300 g cūkgaļas
- 1 ola
- 3 ķiploka daiviņas
- 20 g rīvmaizes
- 15 g rīvēta cietā siera
- Sāls
- Pipari
- 2 g Vidusjūras garšvielu
- Nedaudz rīvēta muskatrieksta
- Olīveļļa cepšanai
- 1 sīpols
- 300 g konservētu tomātu
- 1 glāze gaļas buljona
- Šķipsna cukura
- 1 tējkarote kaltēta bazilika
- Pētersīlis un baziliks dekoram
Pagatavošanas video
Malto gaļu sajauc ar olu, 2 sasmalcinātām ķiploka daiviņām, rīvmaizi, rīvētu sieru, sāli, pipariem, Vidusjūras garšvielu un muskatriekstu. No mīklas veido nelielas bumbiņas un apcep uz pannas brūnas. Pēc tam bumbiņas izņem no pannas un turpat nedaudz apcep smalki sagrieztu sīpolu un smalki sagrieztu ķiploka daiviņu. Pievieno sablendētus tomātus, buljonu, sāli, piparus, kaltētu baziliku, šķipsnu cukura un samaisa. Kad sāk vārīties, pievieno gaļas bumbiņas un sautē 15 minūtes. Pasniedz ar vārītiem spageti, pārrīvē cieto sieru, dekorē ar sakapātiem pētersīļiem un bazilika lapiņām.

Pagatavošana
Malto gaļu sajauc ar olu, 2 sasmalcinātām ķiploka daiviņām, rīvmaizi, rīvētu sieru, sāli, pipariem, Vidusjūras garšvielu un muskatriekstu. No mīklas veido nelielas bumbiņas un apcep uz pannas brūnas. Pēc tam bumbiņas izņem no pannas un turpat nedaudz apcep smalki sagrieztu sīpolu un smalki sagrieztu ķiploka daiviņu. Pievieno sablendētus tomātus, buljonu, sāli, piparus, kaltētu baziliku, šķipsnu cukura un samaisa. Kad sāk vārīties, pievieno gaļas bumbiņas un sautē 15 minūtes. Pasniedz ar vārītiem spageti, pārrīvē cieto sieru, dekorē ar sakapātiem pētersīļiem un bazilika lapiņām.
Spageti ar maltās gaļas bumbiņām

Sastāvdaļas
- 300 g cūkgaļas
- 1 ola
- 3 ķiploka daiviņas
- 20 g rīvmaizes
- 15 g rīvēta cietā siera
- Sāls
- Pipari
- 2 g Vidusjūras garšvielu
- Nedaudz rīvēta muskatrieksta
- Olīveļļa cepšanai
- 1 sīpols
- 300 g konservētu tomātu
- 1 glāze gaļas buljona
- Šķipsna cukura
- 1 tējkarote kaltēta bazilika
- Pētersīlis un baziliks dekoram
Pagatavošana
Malto gaļu sajauc ar olu, 2 sasmalcinātām ķiploka daiviņām, rīvmaizi, rīvētu sieru, sāli, pipariem, Vidusjūras garšvielu un muskatriekstu. No mīklas veido nelielas bumbiņas un apcep uz pannas brūnas. Pēc tam bumbiņas izņem no pannas un turpat nedaudz apcep smalki sagrieztu sīpolu un smalki sagrieztu ķiploka daiviņu. Pievieno sablendētus tomātus, buljonu, sāli, piparus, kaltētu baziliku, šķipsnu cukura un samaisa. Kad sāk vārīties, pievieno gaļas bumbiņas un sautē 15 minūtes. Pasniedz ar vārītiem spageti, pārrīvē cieto sieru, dekorē ar sakapātiem pētersīļiem un bazilika lapiņām.
