Tomātu krēmzupa ar sirdsformas grauzdiņu

Sastāvdaļas

2 personām

  • 1,5 - 2 kg tomātu
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 zaļā paprika
  • 2 selerijas kāti
  • 6 ķiploka daiviņas
  • 2 sīpoli
  • ½ čili
  • 2 tējkarotes kaltētas raudenes
  • 1 sauja svaiga bazlika
  • 500 ml dārzeņu buljona
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas cepšanai

Pagatavošanas video

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. 4 daļās sagriež tomātus un papriku.

Cepampannu pārklāj ar cepampapīru un virsū liek tomātus, papriku un nemizotas ķiploka daiviņas. Pārber sāli un piparus, visu pārslaka ar olīveļļu.

Cep cepeškrāsnī 20-25 min. Katliņā liek apcepties sakapātu sīpolu, čili un sagrieztus selerijas kātus 3-4 minūtes.

Tad katliņā pievieno cepeškrāsnī saceptos dārzeņus un nolobītas ķiploka daiviņas. Klāt liek oregano, baziliku, raudeni un buljonu. Vāra 10 minūtes. Zupu sablendē ar rokas blenderi.

Pasniedz ar zaļumiem un sirds formas grauzdiņu.



Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 1h

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. 4 daļās sagriež tomātus un papriku.

Cepampannu pārklāj ar cepampapīru un virsū liek tomātus, papriku un nemizotas ķiploka daiviņas. Pārber sāli un piparus, visu pārslaka ar olīveļļu.

Cep cepeškrāsnī 20-25 min. Katliņā liek apcepties sakapātu sīpolu, čili un sagrieztus selerijas kātus 3-4 minūtes.

Tad katliņā pievieno cepeškrāsnī saceptos dārzeņus un nolobītas ķiploka daiviņas. Klāt liek oregano, baziliku, raudeni un buljonu. Vāra 10 minūtes. Zupu sablendē ar rokas blenderi.

Pasniedz ar zaļumiem un sirds formas grauzdiņu.



Tomātu krēmzupa ar sirdsformas grauzdiņu

Receptes apraksts
1h Viegli

Sastāvdaļas

2 personām

  • 1,5 - 2 kg tomātu
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 zaļā paprika
  • 2 selerijas kāti
  • 6 ķiploka daiviņas
  • 2 sīpoli
  • ½ čili
  • 2 tējkarotes kaltētas raudenes
  • 1 sauja svaiga bazlika
  • 500 ml dārzeņu buljona
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas cepšanai

Pagatavošana

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. 4 daļās sagriež tomātus un papriku.

Cepampannu pārklāj ar cepampapīru un virsū liek tomātus, papriku un nemizotas ķiploka daiviņas. Pārber sāli un piparus, visu pārslaka ar olīveļļu.

Cep cepeškrāsnī 20-25 min. Katliņā liek apcepties sakapātu sīpolu, čili un sagrieztus selerijas kātus 3-4 minūtes.

Tad katliņā pievieno cepeškrāsnī saceptos dārzeņus un nolobītas ķiploka daiviņas. Klāt liek oregano, baziliku, raudeni un buljonu. Vāra 10 minūtes. Zupu sablendē ar rokas blenderi.

Pasniedz ar zaļumiem un sirds formas grauzdiņu.