Mēle želejā

Sastāvdaļas

2 personām

  • Cūkas mēle
  • Mazie piparu gurķīši
  • Dzērvenes
  • Timiāna zariņi
  • 500 g dārzeņu buljona
  • 12 g želatīna

Pagatavošanas video

Vāra cūkas mēli ar garšvielām apmēram divas stundas. Sagriež šķēlēs un ievieto trauciņos. Pēc sirds patikas pievieno gurķīšus, dzērvenes un timiāna zariņus. Želatīnu uzbriedina 5 minūtes aukstā ūdenī, pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Izšķīdināto želatīnu iemaisa buljonā. Kad tas izdarīts, buljonu pārlej sagatavotajos trauciņos. Atdzesē un ievieto ledusskapī uz pāris stundām. 

Mēle želejā

Pagatavošana

Viegli 2h

Vāra cūkas mēli ar garšvielām apmēram divas stundas. Sagriež šķēlēs un ievieto trauciņos. Pēc sirds patikas pievieno gurķīšus, dzērvenes un timiāna zariņus. Želatīnu uzbriedina 5 minūtes aukstā ūdenī, pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Izšķīdināto želatīnu iemaisa buljonā. Kad tas izdarīts, buljonu pārlej sagatavotajos trauciņos. Atdzesē un ievieto ledusskapī uz pāris stundām. 

Mēle želejā

Mēle želejā
2h Viegli

Sastāvdaļas

2 personām

  • Cūkas mēle
  • Mazie piparu gurķīši
  • Dzērvenes
  • Timiāna zariņi
  • 500 g dārzeņu buljona
  • 12 g želatīna

Pagatavošana

Vāra cūkas mēli ar garšvielām apmēram divas stundas. Sagriež šķēlēs un ievieto trauciņos. Pēc sirds patikas pievieno gurķīšus, dzērvenes un timiāna zariņus. Želatīnu uzbriedina 5 minūtes aukstā ūdenī, pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Izšķīdināto želatīnu iemaisa buljonā. Kad tas izdarīts, buljonu pārlej sagatavotajos trauciņos. Atdzesē un ievieto ledusskapī uz pāris stundām.