Mēle želejā
Sastāvdaļas
- Cūkas mēle
- Mazie piparu gurķīši
- Dzērvenes
- Timiāna zariņi
- 500 g dārzeņu buljona
- 12 g želatīna
Pagatavošanas video
Vāra cūkas mēli ar garšvielām apmēram divas stundas. Sagriež šķēlēs un ievieto trauciņos. Pēc sirds patikas pievieno gurķīšus, dzērvenes un timiāna zariņus. Želatīnu uzbriedina 5 minūtes aukstā ūdenī, pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Izšķīdināto želatīnu iemaisa buljonā. Kad tas izdarīts, buljonu pārlej sagatavotajos trauciņos. Atdzesē un ievieto ledusskapī uz pāris stundām.

Pagatavošana
Vāra cūkas mēli ar garšvielām apmēram divas stundas. Sagriež šķēlēs un ievieto trauciņos. Pēc sirds patikas pievieno gurķīšus, dzērvenes un timiāna zariņus. Želatīnu uzbriedina 5 minūtes aukstā ūdenī, pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Izšķīdināto želatīnu iemaisa buljonā. Kad tas izdarīts, buljonu pārlej sagatavotajos trauciņos. Atdzesē un ievieto ledusskapī uz pāris stundām.
Mēle želejā

Sastāvdaļas
- Cūkas mēle
- Mazie piparu gurķīši
- Dzērvenes
- Timiāna zariņi
- 500 g dārzeņu buljona
- 12 g želatīna
Pagatavošana
Vāra cūkas mēli ar garšvielām apmēram divas stundas. Sagriež šķēlēs un ievieto trauciņos. Pēc sirds patikas pievieno gurķīšus, dzērvenes un timiāna zariņus. Želatīnu uzbriedina 5 minūtes aukstā ūdenī, pēc tam izšķīdina karstā ūdens peldē. Izšķīdināto želatīnu iemaisa buljonā. Kad tas izdarīts, buljonu pārlej sagatavotajos trauciņos. Atdzesē un ievieto ledusskapī uz pāris stundām.


