Vistas šašliks dažādās marinādēs

Sastāvdaļas

6 personām

Kečupa marināde

  • 150 ml kečupa
  • 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
  • 10 g citrona sulas
  • 8 g karija
  • 8 g olīveļļas
  • 6 g sāls
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 3 g piparu

Sinepju un medus marināde

  • 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
  • 60 g maigu sinepju
  • 60 g medus
  • 20 g pētersīļu
  • 10 g diļļu
  • 5 g olīveļļas
  • 2 g sāls
  • 2 g piparu
  • 1 ķiploka daiviņa

Etiķa marināde

  • 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
  • 300 ml ūdens
  • 300 ml 9% galda etiķa
  • 22 g sāls
  • 20 g cukura
  • 12 g citrona sulas
  • 4 g diļļu
  • 7 melnie apaļie pipari
  • 3 sīpoli
  • 3 ķiploka daiviņas

Pagatavošanas video

Kečupa marināde

Bļodā saber visas sastāvdaļas un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.

Sinepju un medus marināde

Dilles un pētersīļus smalki sagriež. Ķiploka daiviņu sarīvē uz smalkās rīves. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.

Etiķa marināde

Dilles smalki sagriež. Bļodā ielej ūdeni un galda etiķi, pievieno smalki sagrieztas dilles, sāli, cukuru, ķiploka daiviņas, melnos apaļos piparus un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisa. Atsevišķā bļodā pamīšus kārto gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un nomizotus, šķēlēs sagrieztus sīpolus. Visu pārlej ar etiķa marinādi. Marinē divas stundas.


Vistas šašliks dažādās marinādēs

Pagatavošana

Viegli 30min

Kečupa marināde

Bļodā saber visas sastāvdaļas un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.

Sinepju un medus marināde

Dilles un pētersīļus smalki sagriež. Ķiploka daiviņu sarīvē uz smalkās rīves. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.

Etiķa marināde

Dilles smalki sagriež. Bļodā ielej ūdeni un galda etiķi, pievieno smalki sagrieztas dilles, sāli, cukuru, ķiploka daiviņas, melnos apaļos piparus un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisa. Atsevišķā bļodā pamīšus kārto gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un nomizotus, šķēlēs sagrieztus sīpolus. Visu pārlej ar etiķa marinādi. Marinē divas stundas.


Vistas šašliks dažādās marinādēs

Vistas šašliks dažādās marinādēs
30min Viegli

Sastāvdaļas

6 personām

Kečupa marināde

  • 150 ml kečupa
  • 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
  • 10 g citrona sulas
  • 8 g karija
  • 8 g olīveļļas
  • 6 g sāls
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 3 g piparu

Sinepju un medus marināde

  • 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
  • 60 g maigu sinepju
  • 60 g medus
  • 20 g pētersīļu
  • 10 g diļļu
  • 5 g olīveļļas
  • 2 g sāls
  • 2 g piparu
  • 1 ķiploka daiviņa

Etiķa marināde

  • 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
  • 300 ml ūdens
  • 300 ml 9% galda etiķa
  • 22 g sāls
  • 20 g cukura
  • 12 g citrona sulas
  • 4 g diļļu
  • 7 melnie apaļie pipari
  • 3 sīpoli
  • 3 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

Kečupa marināde

Bļodā saber visas sastāvdaļas un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.

Sinepju un medus marināde

Dilles un pētersīļus smalki sagriež. Ķiploka daiviņu sarīvē uz smalkās rīves. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.

Etiķa marināde

Dilles smalki sagriež. Bļodā ielej ūdeni un galda etiķi, pievieno smalki sagrieztas dilles, sāli, cukuru, ķiploka daiviņas, melnos apaļos piparus un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisa. Atsevišķā bļodā pamīšus kārto gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un nomizotus, šķēlēs sagrieztus sīpolus. Visu pārlej ar etiķa marinādi. Marinē divas stundas.