Zivju zupa

Sastāvdaļas

4 personām

  • 400 g kartupeļu
  • 200 g burkānu
  • 150 g foreles
  • 30 g brokoļu
  • 10 g sviesta
  • 2 laurlapas
  • Timiāns, dilles, pētersīļi
  • Sāls, pipari

Pagatavošanas video

Foreli liek katlā ar ūdeni un vāra 30 minūtes, tad pievieno timiānu. Vāra vēl piecas minūtes, buljonu nokāš. Liek buljonā kubiņos sagrieztus kartupeļus un burkānus. Pielej ūdeni pēc vajadzības, pievieno laurlapas, sāli, piparus un samaisa. Vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pievieno izvārīto zivi, brokoļus un sviestu, visu samaisa. Vāra piecas minūtes, tad pieliek dilles un pētersīļus. Dekorē ar dillēm un pētersīļiem.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Viegli 1h

Foreli liek katlā ar ūdeni un vāra 30 minūtes, tad pievieno timiānu. Vāra vēl piecas minūtes, buljonu nokāš. Liek buljonā kubiņos sagrieztus kartupeļus un burkānus. Pielej ūdeni pēc vajadzības, pievieno laurlapas, sāli, piparus un samaisa. Vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pievieno izvārīto zivi, brokoļus un sviestu, visu samaisa. Vāra piecas minūtes, tad pieliek dilles un pētersīļus. Dekorē ar dillēm un pētersīļiem.

Zivju zupa

Receptes apraksts
1h Viegli

Sastāvdaļas

4 personām

  • 400 g kartupeļu
  • 200 g burkānu
  • 150 g foreles
  • 30 g brokoļu
  • 10 g sviesta
  • 2 laurlapas
  • Timiāns, dilles, pētersīļi
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

Foreli liek katlā ar ūdeni un vāra 30 minūtes, tad pievieno timiānu. Vāra vēl piecas minūtes, buljonu nokāš. Liek buljonā kubiņos sagrieztus kartupeļus un burkānus. Pielej ūdeni pēc vajadzības, pievieno laurlapas, sāli, piparus un samaisa. Vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pievieno izvārīto zivi, brokoļus un sviestu, visu samaisa. Vāra piecas minūtes, tad pieliek dilles un pētersīļus. Dekorē ar dillēm un pētersīļiem.