Steiks ar dārzeņiem

CMS RECIPE DETAILS INGREDIENTS

1 personai

  • 2 steika gaļas sķēles
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3-4 timiāna zariņi
  • ½ cukini
  • 4-5 vārīti jaunie kartupeļi
  • 5 cherry tomāti
  • Paprika

CMS RECIPE DETAILS PREPARATION VIDEO

Izņem steika gaļu no ledusskapja un vismaz 30 minūtes ļauj tam uzsilt līdz istabas temperatūrai.

Steikam pievieno sāli un piparus un ierīvē no abām pusēm. Pannai pievieno olīveļļu un uzkarsē līdz augstai temperatūrai.

Lai iegūtu asiņainu steiku, cep 1-2 minūtes no katras puses.

Vidēji asiņainu 2-3 minūtes no katras puses.

Vidēji ceptu 3-4 minūtes no katras puses.

Labi izceptu 4-5 minūtes no katras puses.

Kad atlikusi pēdējā cepšanas minūte, pannā pievieno sviestu, ķiploka daiviņas un timiāna zariņus, gaļu apslaki ar izkusušo sviestu. Steiku atpūtina vismaz 3-4 minūtes pirms pasniegšanas.

Pagatavo dārzeņus - uz pannas kārto cukini šķēles, uz pusēm pārgrieztus tomātus, uz pusēm pārgrieztus vārītus kartupeļus un paprikas šķēles un cep līdz dārzeņi gatavi. Gaļu pasniedz ar dārzeņiem.


RECIPE DETAILS META TITLE

CMS RECIPE DETAILS PREPARATION

CMS RECIPES MEDIUM DIFFICULTY 1CMS RECIPES HOURS

Izņem steika gaļu no ledusskapja un vismaz 30 minūtes ļauj tam uzsilt līdz istabas temperatūrai.

Steikam pievieno sāli un piparus un ierīvē no abām pusēm. Pannai pievieno olīveļļu un uzkarsē līdz augstai temperatūrai.

Lai iegūtu asiņainu steiku, cep 1-2 minūtes no katras puses.

Vidēji asiņainu 2-3 minūtes no katras puses.

Vidēji ceptu 3-4 minūtes no katras puses.

Labi izceptu 4-5 minūtes no katras puses.

Kad atlikusi pēdējā cepšanas minūte, pannā pievieno sviestu, ķiploka daiviņas un timiāna zariņus, gaļu apslaki ar izkusušo sviestu. Steiku atpūtina vismaz 3-4 minūtes pirms pasniegšanas.

Pagatavo dārzeņus - uz pannas kārto cukini šķēles, uz pusēm pārgrieztus tomātus, uz pusēm pārgrieztus vārītus kartupeļus un paprikas šķēles un cep līdz dārzeņi gatavi. Gaļu pasniedz ar dārzeņiem.


Steiks ar dārzeņiem

RECIPE DETAILS META TITLE
1CMS RECIPES HOURS CMS RECIPES MEDIUM DIFFICULTY

CMS RECIPE DETAILS INGREDIENTS

1 personai

  • 2 steika gaļas sķēles
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3-4 timiāna zariņi
  • ½ cukini
  • 4-5 vārīti jaunie kartupeļi
  • 5 cherry tomāti
  • Paprika

CMS RECIPE DETAILS PREPARATION

Izņem steika gaļu no ledusskapja un vismaz 30 minūtes ļauj tam uzsilt līdz istabas temperatūrai.

Steikam pievieno sāli un piparus un ierīvē no abām pusēm. Pannai pievieno olīveļļu un uzkarsē līdz augstai temperatūrai.

Lai iegūtu asiņainu steiku, cep 1-2 minūtes no katras puses.

Vidēji asiņainu 2-3 minūtes no katras puses.

Vidēji ceptu 3-4 minūtes no katras puses.

Labi izceptu 4-5 minūtes no katras puses.

Kad atlikusi pēdējā cepšanas minūte, pannā pievieno sviestu, ķiploka daiviņas un timiāna zariņus, gaļu apslaki ar izkusušo sviestu. Steiku atpūtina vismaz 3-4 minūtes pirms pasniegšanas.

Pagatavo dārzeņus - uz pannas kārto cukini šķēles, uz pusēm pārgrieztus tomātus, uz pusēm pārgrieztus vārītus kartupeļus un paprikas šķēles un cep līdz dārzeņi gatavi. Gaļu pasniedz ar dārzeņiem.


CMS RECIPE DETAILS SIMILAR RECIPES

1CMS RECIPES HOURS
CMS RECIPES MEDIUM DIFFICULTY
1CMS RECIPES HOURS
CMS RECIPES EASY DIFFICULTY
1CMS RECIPES HOURS
CMS RECIPES EASY DIFFICULTY
1CMS RECIPES HOURS
CMS RECIPES EASY DIFFICULTY