Riekstiņi
Sastāvdaļas
- 300 g miltu
- 150 g sviesta
- 80 g cukura
- 45 g skābā krējuma
- 1 kārba vārīta kondensētā piena
Pagatavošanas video
Bļodā liek miltus un sviestu, saberž kopā (nemīca). Tad pievieno cukuru un skābo krējumu. Samīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Mīklu liek riekstiņu formiņās tā, lai veidojas pusriekstiņa forma. Cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz zeltaini brūni. Izņem cepumu pusītes no formiņām, iepilda vārītu kondensēto pienu (aptuveni tējkaroti) un savieno divas pusītes.

Pagatavošana
Bļodā liek miltus un sviestu, saberž kopā (nemīca). Tad pievieno cukuru un skābo krējumu. Samīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Mīklu liek riekstiņu formiņās tā, lai veidojas pusriekstiņa forma. Cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz zeltaini brūni. Izņem cepumu pusītes no formiņām, iepilda vārītu kondensēto pienu (aptuveni tējkaroti) un savieno divas pusītes.
Riekstiņi

Sastāvdaļas
- 300 g miltu
- 150 g sviesta
- 80 g cukura
- 45 g skābā krējuma
- 1 kārba vārīta kondensētā piena
Pagatavošana
Bļodā liek miltus un sviestu, saberž kopā (nemīca). Tad pievieno cukuru un skābo krējumu. Samīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Mīklu liek riekstiņu formiņās tā, lai veidojas pusriekstiņa forma. Cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz zeltaini brūni. Izņem cepumu pusītes no formiņām, iepilda vārītu kondensēto pienu (aptuveni tējkaroti) un savieno divas pusītes.
