Vistas šašliks dažādās marinādēs
Sastāvdaļas
Kečupa marināde
- 150 ml kečupa
- 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
- 10 g citrona sulas
- 8 g karija
- 8 g olīveļļas
- 6 g sāls
- 3 ķiploka daiviņas
- 3 g piparu
Sinepju un medus marināde
- 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
- 60 g maigu sinepju
- 60 g medus
- 20 g pētersīļu
- 10 g diļļu
- 5 g olīveļļas
- 2 g sāls
- 2 g piparu
- 1 ķiploka daiviņa
Etiķa marināde
- 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
- 300 ml ūdens
- 300 ml 9% galda etiķa
- 22 g sāls
- 20 g cukura
- 12 g citrona sulas
- 4 g diļļu
- 7 melnie apaļie pipari
- 3 sīpoli
- 3 ķiploka daiviņas
Pagatavošanas video
Kečupa marināde
Bļodā saber visas sastāvdaļas un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.
Sinepju un medus marināde
Dilles un pētersīļus smalki sagriež. Ķiploka daiviņu sarīvē uz smalkās rīves. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.
Etiķa marināde
Dilles smalki sagriež. Bļodā ielej ūdeni un galda etiķi, pievieno smalki sagrieztas dilles, sāli, cukuru, ķiploka daiviņas, melnos apaļos piparus un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisa. Atsevišķā bļodā pamīšus kārto gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un nomizotus, šķēlēs sagrieztus sīpolus. Visu pārlej ar etiķa marinādi. Marinē divas stundas.

Pagatavošana
Kečupa marināde
Bļodā saber visas sastāvdaļas un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.
Sinepju un medus marināde
Dilles un pētersīļus smalki sagriež. Ķiploka daiviņu sarīvē uz smalkās rīves. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.
Etiķa marināde
Dilles smalki sagriež. Bļodā ielej ūdeni un galda etiķi, pievieno smalki sagrieztas dilles, sāli, cukuru, ķiploka daiviņas, melnos apaļos piparus un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisa. Atsevišķā bļodā pamīšus kārto gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un nomizotus, šķēlēs sagrieztus sīpolus. Visu pārlej ar etiķa marinādi. Marinē divas stundas.
Vistas šašliks dažādās marinādēs

Sastāvdaļas
Kečupa marināde
- 150 ml kečupa
- 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
- 10 g citrona sulas
- 8 g karija
- 8 g olīveļļas
- 6 g sāls
- 3 ķiploka daiviņas
- 3 g piparu
Sinepju un medus marināde
- 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
- 60 g maigu sinepju
- 60 g medus
- 20 g pētersīļu
- 10 g diļļu
- 5 g olīveļļas
- 2 g sāls
- 2 g piparu
- 1 ķiploka daiviņa
Etiķa marināde
- 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
- 300 ml ūdens
- 300 ml 9% galda etiķa
- 22 g sāls
- 20 g cukura
- 12 g citrona sulas
- 4 g diļļu
- 7 melnie apaļie pipari
- 3 sīpoli
- 3 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
Kečupa marināde
Bļodā saber visas sastāvdaļas un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.
Sinepju un medus marināde
Dilles un pētersīļus smalki sagriež. Ķiploka daiviņu sarīvē uz smalkās rīves. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.
Etiķa marināde
Dilles smalki sagriež. Bļodā ielej ūdeni un galda etiķi, pievieno smalki sagrieztas dilles, sāli, cukuru, ķiploka daiviņas, melnos apaļos piparus un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisa. Atsevišķā bļodā pamīšus kārto gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un nomizotus, šķēlēs sagrieztus sīpolus. Visu pārlej ar etiķa marinādi. Marinē divas stundas.


